Allview Viva H7 Life, tabletă de 7 inci

Tableta Allview Viva H7 Life e una destul de nouă de la acest brand și care merită să o încercați. Bineînțeles, e disponibilă pe două culori care sunt prezente și la alte modele – alb și negru. Pe alb, designul iasă mai bine în evidență dar și pe negru pare a fi o alegere foarte bună. Din poza de jos reiese faptul că are procesor cu 4 nuclee, ecran IPS, 3G și un ecran mic dar suficient de mare. Nu veți vedea Android 4.4 pe tablete cu 1 GB de RAM, deoarece acel sistem de operare cere mai multe resurse hardware. E și normal să fie așa deoarece orice sistem de operare nou oferă ceva în plus.

Deci dacă vreți ceva de ultimă generație trebuie să dați un ban în plus. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Tableta
Tableta

Procesorul cu patru nuclee e perfect pentru orice deoarece aduce după sine și un procesor grafic decent. Ecranul de 7 inci e unul decent cu panou IPS LCD, rezoluție 600p, tehnologie multi touch și unghiuri de vizibilitate bune. Pe partea de memorie are o capacitate de 1GB RAM și spațiu de stocare de 8GB.

Dotările unui gadget sunt foarte importante în special dacă acel gadget e compact și are Android. Mai precis, are următoarele: cameră web frontală, cameră principală, slot pentru card, procesor grafic Mali 400, 3G, WiFi și bluetooth. Bateria sa e una de 2800 mAh nu oferă o autonomie mare dar e similară cu cea a unui laptop. Pe partea de dotări speciale are: GPS cu A-GPS, Radio FM, doar butoane digitale (pe ecran) etc. Versiunea de Android e 4.2.2 care e numită Jelly Bean dar nu e ultima.

Plusuri: are bluetooth, 3G, configurație puternică, procesor performant, arată bine și destule dotări.
Minusuri: nu prea sunt la un așa preț.

Allview Viva H7 Life e o alegere foarte bună pentru cei care vor ceva mai bun și compact. Poate că nu e cea mai performantă tabletă, dar nu toate oferă aceste dotări. Dacă nu vă place culoarea, puteți alege cea pe negru ori o altă tabletă de 7 inci de la acest brand. E bine că aveți din ce alege .

Te-ar mai putea interesa