Allview Viva H10 HD, tabletă cu 3G

Tableta Allview Viva H10 HD e o tabletă destul de nouă de la acest brand și care poate fi următoarea voastră alegere. Ideea e că nu sunt mulți producători care oferă astfel de tablete, de aceea o recomandare e Allview. Din numele său reiese că ecranul e de 10 inci și rezoluția e una HD. Dacă vi se pare prea mare, puteți alege una de 7 inci iar alternativele sunt destul de multe, există chiar și modele din aceeași serie.

Pe partea de dotări nu-i lipsește nimic, iar performanțele sale sunt ok pentru cât costă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Tableta
Tableta

Procesorul Quad Core de 1.3 GHz e alegerea corectă deoarece e performant și poate reda cam orice joc. Aplicațiile nu cer multe resurse, dar e bine ca tableta să aibă măcar 1GB RAM. Ecranul de 10 inci e destul de reușit deoarece e de 1280 cu 800 pixeli cu panou IPS. Puteți instala multe pe tabletă dar totuși e bine să aveți și un card de memorie, deoarece memorie utilizabilă e mai mică de 8GB.

Pe partea de dotări are: o cameră principală de 3.2 MP, o cameră web VGA, slot pentru card, placa video Mali 400 MP2, WiFi, 3G și mai câteva. Oricum, majoritatea dotărilor sunt cele standard la care se adaugă tehnologii de conectivitate superioară. Oricum are și dotări speciale: înregistrare video, accelerometru, Geotagging, radio FM, WiFi Direct, GPS etc. Poate fi folosită ca și un sistem de navigație, dar e bine să aveți un program de navigare pentru a nu mai consuma traficul de net, plus că merge mai bine cu harta gata instalată pe tabletă.

Are cea mai nouă versiune de Android – 4.4, dar nu cred că va primi multe upgrade-uri dar nici nu e nevoie de ceva mai bun. Android L pare să fie următoarea versiune însă nu e disponibilă încă pe nici un gadget.

Plusuri: are Android 4.4 Kitkat, preț atractiv, disponibilă pe două culori, autonomie mare, bluetooth și 3G.
Minusuri: nu are.

Allview Viva H10 HD e o tabletă destul de reușită de la acest brand și care mi se pare foarte reușită. Dacă nu vă plac tabletele cu 3G deoarece nu veți folosi acel tip de conectivitate atunci o tabletă doar ci WiFi e perfectă (mai ieftină).

Te-ar mai putea interesa