Allview Viva C7, tabletă ieftină cu Android 4.4

Tableta Allview Viva C7 e una dintre cele mai accesibile soluții portabile de pe piață. Nu știu dacă există o tabletă mai ieftină decât aceasta însă nu veți găsi prea repede o alternativă mai bună la aceasta. E disponibilă pe două culori și cred că știți despre care vorbesc – negru și alb. Indiferent de alegere, prețul rămâne același și deci puteți alege culoarea favorită. Poate că nu e la fel de funcțională precum un desktop ori laptop, dar cu siguranță veți aprecia că se poate conecta rapid la internet, autonomia e bună și dotările suficiente.

E mult mai ieftin decât un smartphone sau laptop, iar dacă nu vă interesează sistemul de operare, nu văd de ce nu alegeți o așa tabletă. Chiar dacă nu are 3G precum un smartphone, puteți conecta un modem extern. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Tableta
Tableta

Configurația acestei tablete e cu un Dual Core interesant – Cortex A7 de 1.5 GHz. Are și un chipset video excelent iar dacă vă plac jocuri 3D, atunci ar trebui să alegeți o tabletă cu caracteristici tehnice mai bune. Acest brand oferă și alternative pentru buzunarul oricui și dacă o tabletă vi se pare prea scumpă atunci, puteți alege una ca și aceasta.

Ecranul de 7 inci e unul TFT LCD cu imagine 960 x 540 pixeli. Deci nu e vorba de un ecran HD cu unghiuri de vizibilitate decente. Are 512MB RAM dar putea să aibă ceva mai mult pentru eventuale aplicații. Pe partea de stocare aere 8GB dar se poate pune și un card de memorie în cazul în care vreți mai mult. Versiunea de Android e de 4.4.2 numită KitKat.

Plusuri: are un ecran decent, Android 4.4 KitKat, ieftină, autonomie de lucru suficientă, compactă și suportă carduri mari.
Minusuri: nu are.

Allview Viva C7 nu poate fi comparat cu oricare altă tabletă dar cu siguranță e o alegere bună în acest preț. Deasemenea, are cel mai nou Android, deci e de apreciat asta și rulează pe 512MB RAM. Multe tablete au de 3 ori mai multă memorie RAM pentru acesta dar nu e nevoie de atâta ținând cont de faptul că nu veți instala prea multe aplicații.

Te-ar mai putea interesa