Allview TX1 Quasar IPS

Allview e un brand sub care se comercializează numeroase gadgeturi foarte bune. Un nou gadget e Allview TX1 Quasar IPS care e o tabletă cu ecran IPS de 8 inci procesor dual core și Android 4.0.4. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →, iar principalele puncte foarte ale sale sunt ecranul IPS, faptul că are Android ICS 4 și incorporarea GPS și 3G. Astfel, cei interesați pot avea o tabletă cu care se pot conecta la Internet oriunde. Dacă prețul ți se pare mare atunci Speed City SuperSlim poate că ar fi pe buzunarul tău.

Poze

Se poate vedea foarte bine că ecranul său e unul nemaipomenit de clar în condițiile în care are o rezoluție de 1024 x 768 pixeli care e una aproape HD. Deci pozele și filmele se vor vedea foarte clar, poate chiar mai bine decât pe unele monitoare.

Ecranul e clar
Ecranul e clar

Specificaţii tehnice

Tableta are un cip format din CPU model Cortex A9 dual core și GPU PowerVR SGX 531. Astfel o să beneficiați de toată puterea necesară aplicațiilor, dar și jocurilor. În ciuda faptului că e foarte puternică, bateria ține undeva la 5 ore și această performanță trebuie mulțumită acumulatorului de 4000 mAh.
Legat de memorie trebuie spus că are 1GB memorie RAM, iar memoria internă e de până la 4GB. Dacă nu vă ajunge atunci puteți cumpăra și atașa un card MicroSD de maxim 32 de giga sau apela la un serviciu de file hosting.

Păreri pro şi contra

Pro: prețul nu e deloc mare; e o tabletă Allview cu ecran IPS (cei interesați am văzut că întrebau pe forumuri când apare o tabletă Allview cu panel IPS); vine cu două camere (una pentru a face poze și cealaltă pentru conferințe); bateria ține mult – distribuitorul zice 5.5 ore; vine cu un pachet de software bogat: Android + antivirus BitDefender + Office Suite Viewer + Android Market (Google Play).
Contra: nu vine cu Android 4.1 sau 4.2, dar bănuiesc că în curând o să fie disponibilă o actualizare de soft.

Concluzie

Dacă ești în continuă mișcare atunci o tabletă ca această TX1 Quasar o să te ajute să stai conectat la Internet oriunde te-ai afla. E un gadget foarte ușor de folosit și pentru că are ecranul cu panou IPS o să beneficiați de unghiuri excelente de vizibilitate.

3 comentarii la „Allview TX1 Quasar IPS”

  1. Sper sa nu ma insel dar aceasta e prima tableta cu ips de la Allview si acest lucru presupune ca imaginile se vad calr chiar daca pui tableta in pat. Inca nu am cumparat-o si nici testat-o dar intentionez sa o cumpar in curand deoarece ma intereseaza faptul ca are 3G si ca are un pret mic.

  2. Nu este prima tableta cu IPS de la Allview, am cautat la … dar nu am gasit un filtru ajutator nicaieri, doar la … Mai sunt cel putin 5 modele cu ecran IPS :

    Tableta are specificatii bune, nu numai ecranul IPS.

  3. @Ionut Iftimie, te referi la …? ca ma intereseaza o astfel de tableta cu ecran iar … nu are un filtru cu IPS-uri …
    @Nasu, frumos review, dar ai undeva un mic typo 🙂 keep it up

Lasă un comentariu