Allview Speed Quad, tableta ieftină și compactă

Tableta Allview Speed Quad e una destul de bună deoarece e performantă, arată bine și e nouă. Performanțele tabletei se datorează în mare parte procesorului care e însoțit și de o placă video integrată. Din poza de jos se observă caracteristicile sale speciale și că nu artă cu mult mai diferit decât altele. Acest brand oferă gadgeturi accesibile fie că sunt telefoane fie că sunt tablete. Ecranul nu e prea dotat, e unul simplu cu imagine 600p. Tabletele mai scumpe oferă ecrane HD dar și componente hardware decente.

Alternative sunt destule chiar și de la alți producători dar nu sunt multe. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Tableta
Tableta

Procesorul de 1.2 GHz e cu patru nuclee și nu prea mai sunt tablete cu procesoare simple cu un singur nucleu. Ecranul de 7 inci de tip 600p iar tablete mai mari au și ecrane mai mari (rezoluția e și ea una decentă – de cel puțin 720p). Puteți viziona filme la calitate 480p sau să jucați jocuri pe aceasta. restul configurației e cu 512 MB RAM, 8 GB spațiu de stocare și placă video Mali 400 MP2. Spațiul de stocare e satisfăcător chair dacă nu e chiar 8GB (sistemul e pe el).

Placa video e prezentă pe multe tablete și e decentă chiar și pentru unele jocuri. Pe partea de dotări are slot pentru card de memorie și cameră web decentă pentru video convorbiri.

Autonomia de 4 ore e bună atunci când vizionați clipuri și e mai mare în mod economic. Greutatea sa e redusă și e norma că doar e o tabletă de 7 inci. Sistemul de operare e Android 4.4 KitKat care e ultima versiune disponibilă, care pe viitor ca vi înlocuită de versiunea L (nu cred că va primi un upgrade deoarece e prea ieftină această tabletă).

Plusuri: e ieftin, are Android 4.4 KitKat, autonomie bună, procesor cu 4 nuclee, ușor de folosit etc.
Minusuri: nu are nimic la un așa preț.

Allview Speed Quad e un altfel de model care se adresează oricui datorită prețului său. Nu e o tabletă cu 3G sau bluetooth dar și așa nu avea sens deoarece reduc mult din autonomie atunci când le folosiți.

Te-ar mai putea interesa