Allview SCity Life SuperSlim, tabletă ieftină de 7″

Allview SCity Life SuperSlim e disponibilă atât pe negru cât și pe alb. După cum se și numește, e numai bună pentru a fi luată în oraș. Totuși, bateria ei nu e chiar așa de mare astfel poate oferi doar 3-4 ore de autonomie. E disponibilă în două variante: alb și negru. Ambele variante sun ok deoarece prețul nu diferă cu nimic, iar același lucru pot spune și despre specificații. E o tabletă de tip mid-range adică nici prea performantă dar nici prea slabă. Poate fi folosită aproape pentru orice dar performanțele și funcționalitatea sa sunt limitate.

În comparație cu alte tablete oferite de acest producător, aceasta e ceva mai ieftină și portabilă datorită ecranului. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Tableta
Tableta

Procesorul e unul cu două nuclee și cu frecvență de 1.5 GHz, iar procesorul grafic e unul corespunzător – Mali 400 (poate face față chiar și celor mai noi jocuri). Ecranul de 7 inci e perfect pentru orice tip de utilizator și spun asta deoarece dimensiunile tabletei sunt perfecte pentru a fi ținută într-o singură mână. Puteți alege un stand dacă vreți să utilizați ambele mâini.

Multitaskingul e decent chiar și cu 512MB RAM, iar sistemul de operare nu va consuma toată memoria. Astfel puteți instala multe aplicații pe el iar dacă 8GB vi se pare puțin (memoria utilizabilă e ceva mai mică), un card de memorie pare alegerea ideală.

La capitolul dotări are: un difuzor, cameră web, slot pentru card, WiFi, USB, micro HDMI etc. Nu are cele mai grozave dotări dar sunt ideale pentru o tabletă în acest buget. Deasemenea, o tabletă ieftină și mică nu oferă atâtea dotări. Pentru conectivitate 3G aveți nevoie de un modem 3G extern ori de un telefon cu opțiune WiFi hotspot. E mai ușoară decât o tabletă de 10 inci însă dotările sunt decente chiar dacă nu sunt de ultimă generație.

Aplicațiile pot fi instalate de pe Google Play (magazinul online), unele sunt pe bani iar altele sunt gratuite. Sistemul de operare este Android 4.1.1 Jelly Bean care e fluid și rapid, de aceea nu e nevoie neapărat de ultima versiune. Pentru uz casnic, vă recomand un router wireless deoarece vă puteți conecta gratuit la internet cu această tabletă.

Allview SCity Life SuperSlim e o tabletă elegantă chiar dacă nu e una scumpă și nu sunt mulți producători care oferă alternative mai bune având în vedere prețul. Arată precum seria precedentă de aceea o puteți confunda ușor.

Te-ar mai putea interesa

Lasă un comentariu