Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Allview Q1 GET

Şi românii scot telefoane mobile de calitate şi telefonul mobil Dual-Sim Allview Q1 GET ar fi un exemplu de produs Made in România ca F3 Sensy. Impresionează prin capabilitatea 3D, suportul pentru două cartele, suportul Wi-Fi şi tastatura completă.
Are un preț bun Vezi prețul special de azi şi cred că e unul foarte bun pentru un celular care poate atâtea.
(Românii se pricep la multe, chiar şi la tablete şi asta o demonstrează Alldro 2 care e o tabletă foarte ieftină şi destul de capabilă.)

Poze

Cutia

Meniuri

Specificaţii tehnice

Allview Q1 GET e un telefon Dual-Sim care impresionează prin prezenţa unei tastaturi qwerty şi a conectivităţii 3G. Greutatea e de doar 130 grame, iar dimensiunile sunt şi ele destul de reduse. Ca orice mobil modern şi acesta oferă posibilitatea de a i se extinde memoria cu carduri microSD de până la 32 de giga. memoria internă e de doar 63 de mega, dar e bine că poate fim mărită cu carduri. Pe partea de afişaj are un ecran TFT de 2,4 inci cu o rezoluţie de 320 pe 240 pixeli şi 256 mii de culori. La capitolul conectivitate are GPRS, bluetooth, wireless, micro USB, 3G şi port jack. Camera foto ia poze la 3,2 megapixeli şi clipuri la 720 pe 480 pixeli. Deoarece are suport 3G, normal că are şi o cameră secundară care e de doar 0,3 megapixeli. Bateria e de 1100 mAh şi bănuiesc că ţine destul de mult. Are radio FM, suport Java, player multimedia, iar SAR-ul e de circa 1,2 W pe kilogram.

Păreri pro şi contra

Pro: e ieftin, Made in România (cumpărând produse româneşti contribuiţi la bunăstarea ţării), stă bine pe partea de conectivitate (are Wi Fi, 3G şi suport pentru două cartele).
Contra: nu are suport touch şi nici nu are un sistem de operare extensibil cu aplicaţii şi jocuri cum ar fi Android.

Preţuri (cel mai mic preţ)

Cum scriam şi în paragraful introductiv, acest celular are un preţ de plecare de 439 lei şi zic că e unul destul de bun.

Alternative

De la producătorul românesc nu pot să vă recomand o aternativă, dar Pot să vă recomand un B5722 de la Samsung şi un F3 Sensy de la acelaşi producător ca mobilul din această recenzie scurtă.

Concluzie

Allview Q1 G3T Dual SIM probabil că e unul dintre cele mai ieftine telefoane ale momentului ca capabilitate DualSIM. Nu ştiu dacă faptul că e făcut de români e un plus sau un minus, dar cert e că este mai ieftin decât orice telefon al concurenţei cu capabilităţi similare.

{ 1 comentariu … citește-le alături sau adaugă unul }
  • Inu

    Chiar daca e facut de romani si se stie ca suntem recunoscuti pentru lucrurile de mantuiala facute de noi acest telefon e foarte bun deoarece am unul de mai mult de jumatate de an si nu s-a stricat.

Lasă un comentariu