Allview P7 Xtreme, smartphone Dual SIM cu Octa Core

Allview P7 Xtreme e ultimul model lansat de la acest brand românesc și e o alegere interesantă dacă vreți o cameră rotativă, un ecran generos, procesor cu 8 nuclee etc. Deci are multe caracteristici speciale și nu le găsiți la orice telefon în acest buget. Cu siguranță telefonul se va mai ieftini pe parcurs dar nu cu mult deoarece e un Dual SIM destul de ieftin. Are o formă interesantă sau mai bine zis diferită față de acea a modelor precedente. X1 Extreme pare e a fi cel mai performant dar acela e mult mai scump și poate că nici nu aveți nevoie de componente hardware așa de bune.

E disponibil atât pe negru cât și pe alb, dar pe negru mie personal îmi place mai mult. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Telefonul
Telefonul

Ecranul touchscreen e de 4.7 inci cu rezoluție HD și panoul IPS îi conferă unghiuri de vizibilitate excelente (Sharp IGZO). Cu siguranță nu sunt jocuri care necesită un procesor cu 8 nuclee, dar e binevenit. Are o frecvență de 1.7 GHz și un procesor grafic performant. Are un sistem de operare Android 4.2 care e prezent pe multe telefoane noi. Doar 4.4 aduce ceva îmbunătățiri dar pe viitor vor fi mai multe telefoane cu acea versiune.

Are 1 GB RAM și 16GB memorie, dar utilizabil e mai puține (sistemul consumă și el resurse). Are multe alte dotări dar eu nu le voi enumera pe toate: HDR, touch focus, geotagging, DTS, diverși senzori, WiFi Direct etc. Autonomia sa depinde de setările care le aveți, widgeturi, de cât de solicitată e configurația și dacă folosiți 1 sau 2 cartele SIM. Deci nu se poate oferi o valoare fixă dar bateria e de 2200 mAh.

Plusuri: camera rotativă, ecran generos, destul spațiu intern, preț atractiv, design interesant și performanțe mari.
Minusuri: nu are.

Allview P7 Xtreme e o recomandarea mea dacă nu aveți un brand favorit, nu vreți cea mai nouă versiune de Android (cu siguranță vor fi niște upgrade-uri) și aveți nevoie de un telefon (suportul Dual SIM ar fi obligatoriu). Nu sunt multe branduri cunoscute care să ofere pe toate la un preț foarte atractiv, de aceea există Allview și nu numai. Jos e un clip cu despachetarea acestui telefon.

Lasă un comentariu