Allview P6 Life, telefon dual SIM

Cei de la Allview ai lansat astăzi telefonul Allview P6 Life care e un telefon cu ecran de 5 inci care are rezoluție HD. Pe partea de procesare are un procesor quad core, iar placa video e o Mali 400. Mai mult ca sigur că în cazul CPU-ului ori mai corect spus a cipului e vorba despre un Mediatek.
Acesta telefon se adresează segmentului business și nu numai, caracteristici de apreciat fiind ecranul mare, suportul pentru două cartele și conectica.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Singurul lucru care poate că ar fi minus e că nu are sistem de operare mei nou… cum ar fi Kit Kat ori ceva de genul. Dar, poate că softul de navigație preinstalat compensează acest neajuns.
Din imaginea de alături se poate vedea că are un design plăcut, oarecum asemănător cu cel al telefoanelor iPhone. Iar, meniul e unul normal… tu putând alege între mai multe teme. Din imaginea de alături poți vedea că telefonul are o anumită temă cu logoul Allview, dar aceasta poate fi schimbată la cea default de la Android.

Telefonul
Telefonul

Dispozitivul acesta e unul cu suport pentru două cartele, ecran mare de 5 inci și 1GB memorie RAM. Aceste specificații și altele fac ca acest aparat să fie unul foarte accesibil, dar și performant. Autonomia e și ea unul dintre punctele forte ale acestui dispozitiv deoarece bateria telefonului ține undeva la 3 zile la o utilizare normală.

Plusurile sunt aspectul, prețul foarte mic, performanța și sistemul stabil (probabil că din această cauză au ales Android 4.2)
Ca minusuri sunt că nu are Android 4.4 (după cum am zis mai sus) și că nu are o capacitate mai mare de stocare.

Deci, dacă vrei un smartphone plăcut la atingere și aspect atunci acest P6 Life ar fi o recomandare din partea mea. Nu trebuie să-ți faci griji că memoria internă e de doar 8 giga deoarece poți cumpăra un card de memorie așa încât să compenseze acest neajuns.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Allview P6 Life, telefon dual SIM”

  1. Un telefon superb. Abia astepta sa pun mana pe el pentru ca am vazut ca are un pret destul de bun pentru ce ofera.

  2. „o multime de teme disponibile ” nu cred ca are teme selectabile , are doar o singura tema cu care vine din pacate

Comentariile sunt închise.