Allview L4

În cazul în care vrei un telefon Dual SIM ieftin atunci îți recomand acest Allview L4 Dual-Sim deoarece are multe caracteristici utile cum ar fi suportul pentru două cartele, lanterna incorporată, suport pentru carduri și radio. Nici nu costă prea mult deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar datorită acestui preț poate fi considerat cel mai ieftin telefon cu sport pentru două SIM-uri.

Poze

Allview L4 e un model care vine pe negru sau alb, dar cel negru îmi place mai mult. Acest Allview L4 Class, cm mai e numit, are și o greutate foarte mică de sub 90 de grame ceea ce îl va face ușor de purtat în buzunar, dar nu trebuie să vă faceți griji cu referire la baterie, chiar dacă e așa de mic, deoarece ține mult.

Telefonul
Telefonul

Specificaţii tehnice

Modelul Allview L4 nu e smartphone, nu re ecran touch și nici suport 3G, dar în schimb are suport pentru două cartele, taste, meniuri ușor de navigat, baterie, cameră și câteva aplicații interesante. Dacă sunteți pasionați de muzică și vreți sa ascultați muzică/radio pe drum înspre lucru/școală atunci acest telefon te va ajuta deoarece are radio FM și un player intern bun. Muzica poate fi băgată în telefon prin intermediul unui card de maxim 8GB, deci nu trebuie să vă faceți griji cu referire la spațiu.

Păreri pro şi contra

Pro: în opinia mea, raportul dintre preț și calitate e unul excelent; arată foarte bine; poți intra pe net cu el deoarece are suport wap 2; garanția standard e una destul de mare de 2 ani; facilitatea de folosire a telefonului pe post de lanternă e foarte interesantă și utilă pe timp de noapte; bateria ține mult.
Contra: nu e smartphone (era interesant dacă venea cu Android, deci dacă era smartphone); camera e mai mult de formă.

Concluzie

Dacă vrei un telefon simplu care să țină loc la două atunci acest model ar fi o soluție ieftină și bună de la români. Telefonul e foarte ușor de folosit deoarece are butoane, iar meniurile sunt simple. Din această cauză cred că ar fi un cadou excelent chiar și pentru persoanele nepasionate de tehnologie care vor să comunice eficient.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Allview L4”

Comentariile sunt închise.