Allview H7 S, tabletă ieftină cu 3G și funcție telefon

Tableta Allview H7 S e un gadget care merită încercat deoarece are funcție telefon, dar poate fi folosită doar ca și o tabletă. Doar după designul său se poate observa că are funcție de telefon, adică suportă și rețele 2G, nu doar 3G. Interfața sistemului de operare mi se pare ușoare, adică poate fi folosită cu ușurință de orice pasionat de tehnologie. Acest brand oferă multe soluții, iar dacă nu vă place acest model, cu siguranță veți găsi altul. Performanțele sale sunt peste medie iar dacă vă doriți ceva mai bun atunci ar trebui să aveți un buget mai mare.

Prețul său mi se pare destul de bun pentru cei care caute ceva ieftin și mare, nu sunt multe astfel de tablete ori telefoane. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Tableta
Tableta

Procesorul Quad Core de 1.3 GHz e unul destul de bun și are Mali 400. Ecranul nu e ca la oricare altă tabletă, ci e un IPS de 7 inci cu rezoluție ceva mai bună – 800p (comparativ cu ecranele tabletelor mai noi). Se pot viziona filme 720p sau chiar și la calitate video mai mică.

Capacitatea memoriei RAM e una de 1GB iar dacă vreți Android 4.4, trebuie să alegeți o tabletă cu mai multă memorie RAM. Spațiul de stocare nu e de 8GB, ci e mai mic deoarece Androidul e instalat tot pe această memorie. Dacă e nevoie de mai mult, tabletele acestea oferă un slot pentru carduri, deci un card de 8GB e suficient.

Camera din spate mi se pare destul de ok – 5 MP, însă cea frontală e de doar 0.3 MP. Slotul pentru card e unul util după cum am precizat mai sus, iar pentru cei care vor spațiu pe web, există servicii online. Pe partea de comunicații are tehnologiile următoare: 3G, WiFi și bluetooth. Pe partea de porturi are: USB și ieșire audio.

Plusuri: sistemul de operare e la o versiune bună, ecran HD, poate fi folosit ca și telefon, GPS și design interesant.
Minusuri: poate autonomia mai mică.

Allview H7 S e un gadget portabil interesant și care nu prea poate fi folosit ca și telefon datorită dimensiunilor sale (e incomod). Există căști sau seturi handsfree cu bluetooth care pot fi de folos. Dacă nu aveți un smartphone și vreți unul mare, atunci puteți alege pe acesta însă datorită ecranului prea mare, autonomia nu e generoasă.

Te-ar mai putea interesa