Allview ePlay6100-U, TV cu Android şi rezoluţie 4K

Televizoarele cu Android sunt tot mai accesibile, dovadă fiind seria ePlay6100-U din care fac parte modelele 55ePlay6100-U, 50ePlay6100-U şi 43ePlay6100-U. Diferenţele dintre aceste modele e diagonala de 55, 50 sau 43 inci.
Sistemul de operare cu care vine televizorul e Android 9.0, iar în felul acesta puteţi folosi cele mai noi aplicaţii.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi ». Costul depinde de diagonala pe care o alegeţi. Oricum, ne arată cât de mult au scăzut preţurile la televizoare moderne şi în felul acesta oricine îşi poate lua un televizor mai mult decât decent cu care să vadă filme de pe Netflix, Youtube şi alte servicii de streaming.


Păreri pro şi contra

Allview ePlay6100-U are un ecran mare, iar rama acestuia e una foarte subţire aşa încât televizorul să poată fi confundat cu un tablou.
hardware-ul e unul foarte bun deoarece vine cu procesor quad core şi stocare 8GB.
Pe partea de imagine avem parte de rezoluţie 4K, HDR10 şi refresh la 50 Hz.
pentru a putea vedea posturi TV la calitate digitală are tuner digital triplu DVB C/T2/S2.
Conectarea la net se poate face cu sau fără fir deoarece are atât LAN cât şi wireless.
Dacă vă preocupă consumul energetic atunci trebuie ştiut că acest model are clasa A cu un consum anual de 158 kWh.
Pentru a putea fi controlat uşor acest model are telecomandă smart în sensul că are multe butoane dedicate caracteristicilor Smart TV-ului.

Brandul Allview e unul românesc şi e pe piaţă de foarte mulţi ani. În trecut comercializa televizoare CRT, iar mai nou comercilizează televizoare LED şi telefoane (smart sau dumb).
Produsele lor sunt caracterizate de o fiabilitate foarte bună şi uşurinţă în utilizare. Am remarcat că nu sunt cu nimic mai prejos comparativ cu brandurile consacrate precum Samsung, LG şi alţii.
Cum am mai zis anterior cu un astfel de TV poţi savura conţinut din diverse surse, iar controlul va fi fote uşor datorită telecomenzii care oferă acces la cele mai importante funcţii.

Lasă un comentariu