Allview Dual-Sim V1 Viper, telefon ieftin cu quad core

Allview Dual-Sim V1 Viper e cea mai nouă capodoperă de la Allview și pot spune că-i place foarte mult atât la capitolul specificații cât și design. Dacă vă întrebați de la ce vine numele V1 Viper cred că vine de la faptul că au epuizat P-rile și au ajuns la V. Referitor la preț trebuie spus că nu e deloc mare deoarece vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un telefon care arată foarte mult cu Nexus, are hardware de top și suport dual SIM.

Aspect

Are un aspect plăcut și în acest moment e disponibil doar pe Black (negru). Dimensiunile sale nu sunt deloc exagerate și din această cauză are o greutate de cca 130 grame în condițiile în care are un ecran de 4.7 inci cu rezoluție HD.

Meniul
Meniul

Caracteristici tehnice

Dacă vă place foarte mult S3, dar nu aveți bani de el atunci Allview V1 Viper ar fi o alternativă mai ieftină și în unele condiții mai bună ca performanțe. Ecranul e unul IPS de 4.7 inci cu rezoluție HD, iar procesorul e unul cu patru nuclee. Telefonul e construit pe o platformă Mediatek (ca oricare alt telefon ieftin) având un Cortex A7 quad core la 1.2 GHz și GPU PowerVR SGX544.

Păreri pro şi contra

Apreciez la el hardware-ul bunicel, prețul deloc mare, software-ul nou (Android 4.2) și că nu au mai pus interfața Berry. Aspectul e unul foarte plăcut și nu ai ce comenta referitor la cum arată. Nu poți comenta nici cu referire la cameră deoarece e una de 8MP care scoate poze ok.
Singurul minus ar fi capacitatea mică a memoriei interne deoarece e de 4GB, iar dvs o să rămâneți doar cu 2GB deoarece restul e folosit de sistem de operare. Nu vă oprește nimeni să cumpărați un card de memorie de până la 32GB cum e Samsung Micro-SDHC 32GB, Class 6.

Concluzie

Dacă vrei un smartphone de top atunci acesta ar fi o variantă bună deoarece are acces la Android Market, suport pentru Adobe Flash și se mișcă foarte bine în orice fel de aplicații sau jocuri. Eu l-aș recomanda în special acelora care vor un telefon cu care vor să stea pe Internet, să verifice profilul de Facebook ori să se joace un joc… pe lângă convorbiri. Mai multe despre cum artă și ce poate se vede din preview-ul de alături, iar dacă întrebați despre varianta Mini atunci eu zic că s-ar putea ca Allview să vândă într-un viitor apropiat și o variantă mai mică deoarece sunt persoane (precum eu) care vor telefoane mai mici care le poți lua în buzunarul pantalonilor de trening fără să te deranjeze prea mult.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Allview Dual-Sim V1 Viper, telefon ieftin cu quad core”

Comentariile sunt închise.