Allview Dual-Sim P5 Quad

Allview Dual-Sim P5 Quad e cel mai performant smartphone de la acest producător și care din câte observ, arată identic cu predecesorul (Alldro P5 Dual Core). Când am spus „performant” m-am referit la procesorul său, care spre deosebire de anteriorul. Chiar dacă arată la fel atât la exterior cât și interfața, de aceea îl puteți confunda ușor cu predecesorul și am pus un clip cu acel model la final. Prețul e destul de bun chiar și dacă avea un procesor Dual Core, dar autonomia nu e grozavă deoarece e un smartphone Dual SIM. E un dezavantaj oferit de astfel de modele de aceea o alternativă ar putea fi un smartphone + un telefon Dual SIM ieftin cu autonomie mare. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Îmi place cum arată iar butoanele sensitive sunt parcă mai funcționale decât cele digitale deoarece sunt în partea de jos, unde sunt la îndemână. Datorită caracteristicilor similare eu zic că o husă din piele Allview Black i se potrivește ca o mănușă.

Din față
Din față
Spatele
Spatele

Specificații tehnice

Suportă un ecran de 4.5 inci de tip IPS LCD care oferă un unghiuri excelente. Densitatea pixelilor e decentă având în vedere rezoluția de 540 cu 960 pixeli. Sistemul de operare Android v4.1 Jellybean e o alegere bună deoarece oferă multe caracteristici interesante și fluiditate. Având în vedere că are 2GB memorie internă, un card de memorie microSD e obligatoriu. Puteți rula multe aplicații în același timp deoarece are o memorie de 1GB.

Ca și tehnologii de comunicații are: bluetooth, WLAN, 3G, GPRS, USB etc. Camera foto e una de 8MP cu filmare 1080p dar are și una frontală de 1MP care e satisfăcătoare pentru un așa ecran și la un așa preț. Autonomia baterie de 2100 mAh e de maxim 7 ore convorbiri și 230 ore în stand-by. Vine și cu un număr mare de aplicații instalate dar puteți instala și altele de pe Google Play (gratuite sau contra cost). Spre deosebire de alte smartphone-uri, acesta nu oferă caracteristici chiar așa de bune dar la un așa preț mi se pare destul de bun.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are procesor cu 4 nuclee de 1.2 GHz, sistem de operare destul de nou – Android 4.1, DualSIM, ecran generos de 4.5 inci cu o rezoluție bună, memorie RAM de 1GB etc.

Minusuri: autonomie mică în stand-by (e normală pentru un DualSIM) și memorie internă mică.

Concluzie

Acest Allview Dual-Sim P5 Quad e o alegere bună dacă vă gândiți să vă luați  un model de ultimă generație dar nu vă permiteți unul de la LG, Samsung, HTC ori Sony. Puteți lua în considerare recomandarea mea

Te-ar mai putea interesa