Allview Dual-Sim P5 Qmax, phablet accesibil

Allview Dual-Sim P5 Qmax ar putea fi considerat primul phablet românesc deoarece are ecran mare de 5.3 inci, iar restul caracteristicilor sunt de top. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un telefon cu Android 2.1, procesor quad core, suport 3G și capabilitate dual SIM.
Ar fi soluția perfectă pentru cei care vor să înlocuiască două dispozitive cum ar fi telefonul și tableta cu unul care are ecran mare și astfel să care doar un aparat în buzunar.

Aspect

Din imaginea de alături puteți vedea că e un model negru, dar dacă vedeți clipul de la final atunci s-ar putea spune că există și model pe alb, dar nu știu dacă de Allview P5 Qmax.

Telefonul
Telefonul

Caracteristici tehnice

Smartphone-ul are un ecran mare de 5.3 inci (mai mare decât al lui Dell Streak 5), iar rezoluția e de 540 x 960. Poate fi utilizat și la jocuri deoarece procesorul e unul cu patru nuclee, iar memoria RAM e de 1GB. Din păcate memoria internă e de doar 4GB, putând fi mărită la mai mult cu ajutorul cardurilor de memorie. Un lucru deosebit e și faptul că are capabilitate dual SIM dual standby.

Păreri pro şi contra

E foarte puternic datorită faptului că e construit pe un cip Mediatek MT6589 care are GPU PowerVR Series5XT. Bateria ține destul de mult, iar dacă o să vă jucați încontinuu atunci o să țină maxim 5 ore, în condiții normale ținând 2-3 zile.
Singurul minus e memoria internă.

Concluzie

Se pare că acest telefon are la bază modelul Gionee GPad G2, doar că e pusă altă siglă. Acest lucru nu e deloc rău deoarece e construit pe baza unei platforme Mediatek despre care știm cu toții că sunt platforme foarte bune pentru telefoanele ieftine. Un video review poate fi văzut din clipul de alături.

Un comentariu la „Allview Dual-Sim P5 Qmax, phablet accesibil”

  1. Chiar ma gandeam sa imi cumpar un astfel de tablet deoarece vreau ceva cu care sa pot urmari posturi TV. Pe telefonul care il am acum pot vedea filme, dar se vad prea mici si e obositor la ochi.
    Singurele alternative a acest model ar fi tabletele de 7 inci, dar din alea prea putine au 3G si arata la fel de bine ca acesta.

Lasă un comentariu