Allview Dual-Sim P5 Mini

Aveți nevoie de un smartphone decent dar nu aveți suficienți bani pentru unul? Trebuie să știți că există soluții chiar și cu suport Dual Sim, iar o posibilă recomandare e Allview Dual-Sim P5 Mini. Acest telefon mobil are un sistem de operare Android 4.0.4, un procesor de 1 GHz, ecran de 3.95 inci, 2GB memorie și 512 MB RAM. Deci sunteți nevoiți să luați și un card de memorie deoarece memorie disponibilă e ceva mai mică. Spre deosebire de modelul mai mare – P5, acesta nu are butoane digitale (pe ecran), ci senzitive. Deci designul nu e chiar același dar nu asta contează ci faptul că nu veți găsi ceva mai bun. Un astfel de mobil numit  P5 Mini are un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Poze

Din față
Din spate

Specificații tehnice

Procesorul se descurcă decent deoarece e un Cortex A9 de 1GHz. Ecranul său e de aproximativ 4 inci (mai exact 3.95 inci), deci va concura cu multe modele de pe piață care costă cu vreo 200 de lei mai mult. Acesta e bun pentru navigare web și jocuri dar nu impresionează prin detalii și culori deoarece e unul TFT de 480 cu 320 pixeli. E destul de rezistent la zgârieturi având în vedere că are Gorilla Glass. Pe partea de memorie are un spațiu de stocare intern de 2GB și 512 MB. Pentru un astfel de telefon, memoria RAM pare a fi suficientă în special că nu veți folosi cine știe ce aplicații.

Camera foto e una de 3.2 MP, dar are și una secundară de tip VGA. Cea frontală poate fi folosită pentru Skype sau alte programe similare.  Bateria sa de 1700 mAh e una modestă deoarece oferă circa 240 ore în stand-by și 5 ore de convorbiri. Deci ține cât bateria unui telefon obișnuit și deci nu excelează la acest capitol. Caracteristicile speciale sunt: senzorul de proximitate, senzor de lumină și busola digitală.

Chiar dacă nu vine cu cel mai nou Android, versiunea 4.0.4 e foarte bună și nu o găsiți pe oricare alt telefon ieftin.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: ecran generos, procesor de 1GHz, jocuri gratuite din Gameloft Live, posibilitate upgradării memoriei interne cu un card microSD, preț atractiv și Wi-Fi n.

Minusuri: rezoluția mică a ecranului și are 162 de grame.

Concluzie

Acest Allview P5 Mini e cel mai nou model lansat de acest producător și care cu siguranță o să aibă succes pe piața din România datorită prețului și ecranul mare.

2 comentarii la „Allview Dual-Sim P5 Mini”

  1. Am un P5 de la ei si pentru cineva vreau sa iau varianta mini. Cred ca e un telefon foarte bun pentru cei care nu-si permit mare lucru. Normal ca dpdv tehnologic nu e ca un Samsung, dar e ieftin si arata bine.

  2. Am mai vazut undeva confuzia asta: are 4GB flash, disponibili sunt 2GB, conform specificatiilor producatorului. Deci nu e musai card de memorie 🙂 In rest, super telefon, bun pret (pentru Romania…)!

Lasă un comentariu