Allview City Plus Slim, dispozitiv dual core

Allview City Plus Slim e o tabletă apărută nu de mult timp care se adresează acelora care au un buget scăzut pentru achiziția unei noi tablete. E perfect pentru vizionare de filme ascultat de muzică și pentru jocuri (merg și jocurile cu mașini pentru că are senzor G).

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →, iar pe acești bani primim un aparat care nu costă deloc mult și are tehnică de ultimă generație în el. Tehnică cum ar fi procesor dual core și memorie RAM de 512 mega. Din imaginea de alături se poate vedea acest aparat, iar de la final puteți vedea un preview cu aparatul de față.

Gadgetul
Gadgetul

Pe partea de specificații stă foarte bine deoarece are procesor cu două nuclee, mulți RAMi (512 mega), spațiu de stocare suficient (8GB) și cameră web. Jocurile vor rula decent deoarece are placa video Mali 400 care rulează orice joc de pe Android Market.
Vine cu OS Android 4.1, iar atuurile acestui sistem ar fi extensibilitatea în sensul că suportă instalarea aplicațiilor din Google Play Store (cunoscut ca Android Market).
Și tableta e extensibilă deoarece dacă nu vă ajunge memoria de 8GB atunci puteți atașa un card de 32 giga, iar dacă vreți 3G atunci puteți conecta un modem pe USB. Referitor la memoria integrată trebuie precizat că doar 6 giga sunt utilizabili, restul fiind utilizați de sistem și aplicațiile implicite.

Lucrurile pozitive ale acestui model sunt aspectul, prețul mic și faptul că poate fi utilizat la mai multe lucruri (de la jocuri și până la vizionat de filme). Nu trebuie neglijată nici autonomia deoarece aceasta e de 4 ore, iar greutatea e de sub 300 de grame.

Modelul acesta e bun și pentru copii deoarece e foarte ușor de utilizat, iar dacă intenționați să o cumpărați pentru un copil atunci trebuie știut că nu e bună pentru un copil sub 3 ani… acest lucru fiind valabil pentru toate tabletele.
Dacă te interesează cum arată atunci acest lucru poate fi văzut din clipul de alături care e unul la modelul non Slim, dar tot cam așa arată.

Un comentariu la „Allview City Plus Slim, dispozitiv dual core”

  1. Am si eu modelul City+ si sunt multumit de el. Adevarul e ca il am de circa doua luni in care nu mi-a facut vreo problema. Acum sunt interesat sa instalez Android 4.4 pe el dar nu am gasit nicaieri un tutorial.

Lasă un comentariu