Allview Ax5 Nano Quad, tabletă Nano Q

Allview Ax5 Nano Quad (Allview Ax5 Nano Q) vine ca o alternativă la Allview Ax4 și probabil că te întrebi cu ce vine în plus. Principalele lucruri care le are în plus sunt un procesor quad core și camera din spate care are 2MP (deci e mai slabă). Vine cu suport 3G și cu bluetooth, iar restul specificațiilor sunt aceleași.
E un dispozitiv perfect pentru cei interesați de un aparat cu care să poată fi utilizat pentru un acces mai rapid la informație.

Nici nu costă prea mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care nu arată deloc rău, fiind disponibil pe negru ori alb.

Aparatul
Aparatul

Gadgetul vine cu un ecran de 7 inci a cărui rezoluție e 800×480, cu 512 mega de RAM și cu suport 3G. Rezoluția e suficientă pentru citirea cărților și a diferitelor pagini web, iar 3G-ul îți va fi foarte util întrucât o să ai internet peste tot, chiar și în zone unde nu există wireless.
Portabilitatea nu e cea mai bună deoarece bateria ține vreo 4 ore, iar greutatea e de 270 grame, dar e suficient… în opinia mea. Oricum, dacă nu o să o folosiți prea mult atunci bateria acestuia o să țină și mai mult… de ordinul zilelor.

Plusurile modelului acesta sunt prețul de achiziție foarte mic, că vine de la un brand de calitate, fiabilitatea ridicată și faptul că are Android 4.4.2.
Din păcate memoria RAM este de jumătate de giga și pot spune că nu ar fi stricat dacă ar fi fost mai mult.

De final pot spune despre acest aparat că e perfect pentru tine dacă vrei să-l cumperi în scopuri profesionale. Normal că e foarte bun și pentru acasă, aparatul fiind extensibil cu jocuri și aplicații. Acestea fiind disponibile pe Google Play Store, gratis ori contra cost.
Normal că un astfel de aparat e mult mai util decât un laptop deoarece accesul la informație va fi mult mai rapid, adică în maxim un minut, pe când în cazul unui laptop durează mai mult – vreo 5-10 minute (în funcție de cât de rapid e).

Te-ar mai putea interesa