Allview Ax4 Nano, tabletă 3G

Allview Ax4 Nano e o nouă tabletă sub brandul Allview care vine cu niște facilități ok deoarece are Android 4, procesoru dual core și suport 3G.
Un model precum acesta poate fi utilizat în scop profesional, dar și pentru acasă. Cei pasionați de jocuri cred c vor fi încântați de tabletă deoarece vine cu Android 4.2 ceea ce înseamnă că suportă multe jocuri de pe Android Market.

Fiind o tabletă entry level are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Pe acești bani primim un dispozitiv care nu doar e foarte portabil (are o greutate de sub 300 grame), ci are și suport pentru Adobe Flash așa încât să vă meargă site-urile cu conținut Flash.

Ecranul
Ecranul

Caracteristicile tehnice ce trebuie menționate la acest model sunt CPU-ul cu două nuclee, placa video Mali 400, ecranul de 7 inci cu rezoluție 800×480 pixeli și memoria decentă de 512 mega. Din păcate, pe partea de memorie internă nu stă prea bine deoarece e de doar 4 giga, iar cea utilizabilă e de 2GB, restul fiind utilizat de sistemul de operare și de programele preinstalate.
Normal că are și două camere, iar webcam-ul are o rezoluție de un megapixel… lucru care presupune că o să purtați discuții pe videochat fără probleme de claritate.

Punctele pro ale acestui model ar fi portabilitatea (greutatea e de 250 grame, iar bateria ține circa 5 ore), sistemul de operare extensibil și suportul 3G. Din păcate are și niște minusuri cum ar fi că sistemul de operare e vechi (în momentul de față Androidul cel mai nou e 4.4, iar tableta vine cu 4.2) și memoria RAM de doar 512 mega. Memoria internă mică nu e tocmai o problemă pentru că poate fi extinsă cu carduri de tip Micro SD.

Concluzia mea referitoare la acest model e că își merită banii, având un incredibil raport între calitate și preț. Funcționalitatea 3G se va dovedi extrem de utilă în locuri unde nu o să aveți acces la wireless, însă Internetul prin 3G e pe bani și nu gratis precum cel wireless.
Vă puteți face mai bine o părere despre dispozitiv din clipul de alături.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Allview Ax4 Nano, tabletă 3G”

  1. Am cumparat doua modele pe la inceputul anului. Ambele de pe emag. Merg si acum precum in prima zi. Inainte de a face achizitia m-am interesat si am citit mutle review-uri deoarece imi era frica nu cumva sa fie un produs problematic pentru ca e foarte ieftin.
    Acum dupa 3 luni pot sa zic ca recomand aceasta tableta pentru ca chiar e buna.

Comentariile sunt închise.