Allview Ax3 Party, tabletă de 7″

Allview Ax3 Party este o tabletă bună pentru orice dar performanțele ei sunt limitate. Nu e o tabletă foarte performantă sau foarte dotată, dar are 3G. Deci vă puteți conecta la internet fără a avea un hotspot în apropiere. Bineînțeles, are chiar și WiFi care presupune că se poate conecta la o rețea wireless locală (e mai rapid și e gratis). Unele tablete oferă suport pentru a conecta un modem USB extern dar eu prefer cele cu modem integrat deoarece nu mai trebuie să cari cablul OTG după voi și modemul extern. Această tabletă face parte din clasa inferioară datorită caracteristicilor.

Nici nu puteți avea pretenții mai mari într-un astfel de preț iar funcționalitatea e pe măsură datorită sistemului de operare Android. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Tableta
Tableta

Procesorul Dual Core Cortex A9 de 1 GHz e perfect pentru a beneficia de o autonomie bună. Mai precis, autonomia acestei tablete e undeva peste medie și poate fi comparată cu cea a laptopurilor noi – cam 4 ore. Ecranul e unul multi-touch astfel că acceptă gesturi și din păcate acesta nu are o rezoluție prea mare, motiv pentru care uneori va trebui să măriți pentru a citi – 800 cu 480 pixeli.

Memorie RAM e una de 512MB și cred că putea fi mai mare dar până la urmă e o tabletă foarte ieftină. Spațiul de stocare utilizabil e mai mic de 4GB, motiv pentru care e nevoie de un card de memorie. Ca și dotări are cele uzuale: difuzor, cameră web, cameră principală, slot pentru card, WiFi și o caracteristică specială – 3G.

Ieșirea audio e ideală pentru a conecta niște căști ori un sistem audio decent deoarece tableta nu are un difuzor foarte puternic. O tabletă de 338 grame mi se pare destul de ușoară de ținut într-o singură mână dar pentru momentele când vreți să folosiți ambele mâini, vă recomand un stand. Există destule accesorii compatibile și unele chiar oferite de acest producător.

Alte caracteristici ale acestei tablete sunt funcția apel telefonic ți GPS-ul. Deci poate fi folosit precum un telefon ori un sistem de navigați. Cu un sistem de montare și o aplicație corespunzătoare, tableta aceasta poate fi chiar utilă. Sistemul  de operare nu e chiar nou deoarece e Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich, Jelly Bean și KitKat sunt ultimele versiuni.

Allview Ax3 Party e una dintre multele tablete de la acest producător care poate v-ar interesa și pentru mai multă performanță va trebui să scoateți mai mulți bani.

Te-ar mai putea interesa

3 comentarii la „Allview Ax3 Party, tabletă de 7″”

  1. Tableta aceasta a fost chiar folositoare ,am cumparat-o pentru fiul meu si pot sa spun ca nu s-a plans de ea.

  2. Si eu am fost multumit de aceasta tableta pot spune ca este foarte buna la pretul pe care il are aceasta tableta.

Comentariile sunt închise.