Allview AX2 Frenzy, tabletă ieftină cu 3G

Astăzi am primit un comunicat de presă cum că lansarea tabletei s-a făcut tot azi, iar unele magazine o au deja în stoc. Allview spune despre AX2 Frenzy că e o tabletă universală și asta așa e deoarece vine cu un procesor dual core, Android 4, GPS și 3G. Astfel, la un preț deloc mare avem acces la un gadget bun care poate fi conectat la Internet oriunde te-ai afla. După cum ziceam, Allview AX2 Frenzy 3G nu costă deloc mult, fiind disponibil la un preţ bun Vezi prețul special de azi ».

Aspect

Aspectul e unul caracteristic unei tablete ieftine și deoarece nu se vede din poză trebuie să precizez că aparatul are două camere. Ecranul are un oarecare impact pozitiv asupra cât cântărește tablet PC-ul – 340 grame. Carcasa e una în două culori, adică în față e neagră, iar în spate e albă.

Gadgetul
Gadgetul

Caracteristici tehnice

Vine cu un procesor dual core pe arhitectură Cortex A9 și cu GPU (placă grafică) PowerVR SGX 531 care e tot dual core. Ecranul e unul de 7 inci și venind cu o rezoluție 800 pe 480 pixeli o să vă puteți uita și la filme 720p. Despre memoria internă pot spune că e de 4GB, dar doar 2GB sunt accesibili, restul fiind pentru OS – Android 4.0.4. Nu cred că e un impediment faptul că are o memorie de doar 2GB pentru că puteți conecta un card de memorie de maxim 32 de giga.

Păreri pro şi contra

Pro: prețul e unul foarte mic pentru o tabletă de 7 inci cu 3G; vine cu porturi și conexiuni cum ar fi USB, wireless, bluetooth, 3G și GPS; autonomia e una crescută de 5 ore; în pachet sunt livrat eun cablu de date și căștile… pe lângă altele; suportă radio așa încât atunci când vă săturați de muzica proprie să puteți asculta la muzică de la radio FM.
Contra: ecranul e unul cu rezoluție 800x480px și nu are HDMI.

Concluzie

Dacă te interesează o tabletă ieftină cu 3G pentru la lucru atunci acest model cred că ar fi unul foarte bun pentru tine. Poate fi utilizată în diferite moduri, adică la citit presa, pentru gaming, ascultat muzică, vizionate filme etc. Utilizarea sa nu e deloc complicată și nu trebuie să-ți faci griji cu referire la aplicații deoarece cele de pe Android sunt foarte similare ca funcționalitate cu cele de Windows, astfel o să ai pe Android Market/Google Play chiar și programe care pot edita/deschide fișiere MS Office.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Allview AX2 Frenzy, tabletă ieftină cu 3G”

  1. E bine ca avem de unde alege. Sincer nu stiu daca rezolutia aceea are vreun imoact asupra claritatii imaginii dar cred ca nu strica daca era o rezolutie HD.

Comentariile sunt închise.