Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Allview APC-N570 B

Aş zice că laptopul Allview APC-N570 B e mai mult pentru patrioţi deoarece evident că există laptopuri mai performante la 1000 de lei, dar acest APC e unic în felul lui şi nu e rău. Cei de la Allview sunt cunoscuţi pentru produsele lor de calitate, dar ar fi interesant dacă preţurile produselor lor ar fi mai mici decât ale concurenţilor. Sunt pentru promovarea produselor româneşti (deci şi ale Allview), dar până la urmă omul cumpără ce e mai ieftin şi după aceea se gândeşte şi la calitate. APC-N570 B impresionează cu dotări ca procesor dual core, 2 giga memorie RAM, dar nici preţul nu e prea mare pentru un calculator de tip mini laptop.

Prețul bun Vezi prețul special de azi. E evident că preţul depinde de ce promoţii practică magazinele, dar şi de stocurile furnizorilor.

Poze

Evident că arată ca APC D425 şi trebuie să vă mulţumiţi cu pozele de alături deoarece cei de la Allview sunt zgârciţi.

Din față

Tastatura

Specificaţii tehnice

Allview APC-N570 B vinde dotat cu procesor Atom de la Intel, mai exact modelul N570 care e un dual core. Placa video integrată în procesor are capabilităţi HD, dar laptopul nu are HDMI.

Un lucru bun e faptul că are un ecran de 13,3 inch şi rezoluţia e una HD de 1280 pe 800 pixeli. Era interesant dacă era dotat cu port HDMI pentru a conecta un monitor şi astfel să vezi filme la dimensiune mai mare.

Pe partea de memorie şi capacitate de stocare are 2 giga de RAM și un hard cu capacitate de 320 de giga și viteză de 7200 rotații. Eu zic că stă destul de bine la capitolul memorie, dar 4GB nu cred că stricau.

Placa video e una capabilă de a reda conținut HD și merg și jocurile pe ea dar nu trebuie să vă așteptați să meargă cele de ultimă generație la detalii maxime.

Păreri pro şi contra

Pro: e mic și ușor (are ecran de 13,3 inci și o greutate de 1,46 kilograme), bateria are 4000 mAh și ține destul de mult, iar dintre porturi nu lipsește USB-ul și LAN-ul.
Contra: nu are HDMI.

Concluzie

Dacă vrei un laptop de 13,3 inci ieftin și cu o autonomie bună atunci modelul de față ar fi o variantă destul de bună plus că e făcut de români și asta probabil că e un motiv pro achiziția și pro stimularea economiei din România.

{ 1 comentariu … citește-le alături sau adaugă unul }
  • Vlăduț

    Mi se pare o prostie imensă să pui un produs pe piaţă şi să nu oferi specificaţii complete sau corecte şi nici poze, dar asta se întâmplă şi la producători mari ca LG ori Samsung

Lasă un comentariu