Allview Alldro Speed S GPS

Tableta Allview Alldro Speed S GPS e una dintre acele modele care pot fi folosite ca sistem de navigație datorită GPS-ului incorporat. Cu acesta nu aveți nevoie de o conexiune la internet ci doar să aveți un program corespuzător cu hărți preinstalate. Bineînțeles prin portul USB se poate conecta acel adaptor 3G special al producătorului și astfel aveți tot timpul o conexiune la internet disponibilă. E disponibilă în două culori (alb și negru), însă caracteristicile sale sunt aceleași ca și la restul tabletelor de la acest producător: procesor Cortex A8 de 1.2 GHz, 512 MB de RAM și memorie 4GB. Deci sunteți nevoiți să optați pentru un card de memorie semnificativ de mare. E vorba tot de o tabletă de 7 inci care se poate transforma ușor dintr-un gadget multimedia într-un sistem de navigație în special că are acele accesorii incluse (suport auto+încărcător auto). Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Pe negru și alb
Cu suport auto

Specificații tehnice

Procesorul său e unul Single Core la 1.2 GHz și e însoțit de procesorul grafic Mali 400. Cu acesta puteți juca diverse jocuri (chiar și 3D) și să redați filme 720p sau 1080p dar numai dacă aveți cablul HDMI compatibil (de tip mini) și un TV performant. Rezoluția ecranului de 7 inic e aceeași ca și cea a unui telefon mobil – 480 cu 800 pixeli. Eu consider că rezoluția e decentă deoarece tableta e accesibilă și puteți juca diverse jocuri care sunt destinate telefoanelor.

Memoria RAM e și ea decentă având o capacitate de 512 MB DDR3. Probabil 768 MB RAM erau mai indicați dar și așa dacă nu ați mai avut o tabletă până acum, acesta e numai bună. Chiar dacă nu are prea mult spațiu pe ea, are cititor de carduri de tip microSD și astfel vă recomand un card de cel puțin 8GB pentru filme, jocuri și muzică. Pe partea de multimedia are un difuzor, cameră web și suport pentru diverse fișiere de tip media. Porturile sale sunt și ele importante deoarece puteți conecta un TV, o pereche de căști sau un adaptor 3G la tabletă.

Are doar conectivitate WLAN și 3G e disponibil doar prin adaptor USB. Autonomia sa e de maxim 4 ore și e aceeași ca și la un laptop. Deci dacă nu vă permite un laptop, o tabletă ar fi soluția chiar dacă nu e aceeași experiență. Alte caracteristici ar fi: videotelefonie, browser web cu suport flash și senzor G. Caracterisiticile sale sunt destul de ok pentru cât costă iar în pachetul său veți găsi: cablul OTG, suportul special, încărcătorul obișnuit și cel auto.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: vine cu sistem de operare Android 4.0 ICS, preț atractiv, aspect plăcut, card reader, posibilitate de conectare 3G și ecran de 7 inci.

Minusuri: memorie internă mică.

Concluzie

Acest Allview Alldro Speed S e unul din noile modele prezentate de acest producător dar care nu vine cu prea multe îmbunătățiri față de predecesorii săi.

Te-ar mai putea interesa

4 comentarii la „Allview Alldro Speed S GPS”

  1. Ma bucur ca exista aceasta firma Allview. nu stiu daca tabletele si telefoanele sunt in totalitate facute de ei, dar am un tablet si un telefon de la ei si sunt foarte calitative. Din aceasta cauza va recomand produsele lor daca nu aveti bani de Apple sau Samsung.

  2. Tableta e buna si foarte ieftina.
    Marius, ar trebui sa incerci Google Maps sau niste aplicatii de pe Google Play.

  3. Am si eu o tableta si stau cu ea in dulap , are ecranul spart si ma costa 280 sa il inlocuesc. Se pare ca e o problema cu tabletele romanesti se unfla bateria si se sparge ecranuul iar cei de la garantie nu vor sa le schimbe.

Comentariile sunt închise.