Allview Alldro Speed i

Tableta Allview Alldro Speed i e una din noile apariții ale acestui producător și care pare a fi o alternativă la SuperSlim deoarece arară la fel. Însă, acesta aduce un suport pentru modem 3G, tehnologie WLAN cu viteză de până la 150 Mbps și memorie mai mare. Deci la o diferență de 50 lei, cred că merită să dați acea sumă în plus. Suportul 3G poate fi de folos dacă doriți să navigați pe web în alte locuri decât cele cu hotspot. Alternative ar fi modelul Duo care are procesor Dual Core și e mai performantă chiar și Speed 3. Dacă vă doriți o tabletă accesibilă, dar și performantă, acest producător are soluții dar care nu se pot compara cu cele ale altor producători (Asus, Samsung, Archos etc.) Alldro Speed i are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Din față
Din spate

Specificații tehnice

Procesorul e același de 1.2 de tip Cortex A8 iar cel grafic e tot Mali 400. Rezoluția ecranului e una ca și al telefoanele de 3.5-4 inci și acest aspect are și avantaje (puteți juca jocuri de telefoane pe aceasta). E vorba tot de unul de 7 inci care face ca tableta să poate fi ținută într-o singură mână. Restul configurației sale are 1GB de memorie RAM, 8GB memorie flash și vine cu diverse porturi. Acele porturi sunt cel audio, mini HDMI și mini USB.

La capitolul multimedia are un difuzor, cititor de carduri (în caz că vă gândiți și la un card), cameră web și are suport bun pentru fișierele media. Chiar dacă are doar Wi-Fi acesta e de tip n, iar pentru cei pasionați doar de web, are suport pentru modem USB 3G. Lista de modemuri suportate e lungă. Bateria poate oferi cel mult 4 ore și se observă că e puțin mai mică decât cea a modelului SuperSlim.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: procesor decent pentru un astfel de preț, 1 GB de RAM, ultimul Android – 4 ICS, card reader, suportă modem 3G USB, 8GB, Wi-Fi mai bun și rezoluție bună pentru a juca jocurile de telefoane.

Minusuri: autonomia sa nu e un punct forte dar și pe partea de audio (are doar un difuzor).

Concluzie

Totuși la un astfel de preț, e o alternativă bună la un laptop în special dacă va fi disponibilă o tastatură pentru acesta. Această nouă tabletă nu aduce prea multe îmbunătățiri, de aceea chiar și Slim pare o alegere la fel de bună. Însă, o tabletă nouă e mai recomandată deoarece poate aduce îmbunătățiri la partea de construcție, iar în acest caz, aduce suport pentru modem extern 3G pe USB și o memorie flash de 8GB.

Te-ar mai putea interesa

3 comentarii la „Allview Alldro Speed i”

  1. In opinia mea nu costa deloc mult si cred ca ii o alternativa de luat in considerare la un Samsung ori Asus. Eu detin un tablet asemanator si nu regret achizitia deoarece bateria tine mult si eprformantele sunt bune.

  2. Designul e foarte placut la atingere iar sistemul de operare e peste asteptari. Vroiam sa-mi iau o tableta cu Wndows dar ma bucur ca am ales un model cu Android.

  3. nicu . buna va sfatuiesc sa nu cumparati asa ceva nu se merita sa dati bani pe ea, eu am luato de la flanco in preajma sarbatorilor anu trecut, si nu stiu cum sa mai scap de ea,nu merge deloc, softu se blocheaza, nu se incarca desi sta minim 4 ore in priza,daca incerc sa o folosesc cat este la incarcat se blocheaza si trebuie restartata.nu stiu cum sa fac sa imi recuperez bani inapoi de la ei.

Comentariile sunt închise.