Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Allview Alldro Speed 3G

Tableta Allview Alldro Speed 3G (SuperSlim – 9.9 mm) e un gadget ultra-portabil care e destinat navigării web și care are o configurație destul de bună (procesor Cortex A8 de 1.2GHz, ecran de 7 inci și memorie flash de 4GB). Deci dacă vreți un gadget ieftin cu care să stați pe net, să viyionați filme șisă jucați și ceva jocuri, acesta ar fi o alternativă bună la un netbook. Spre deosebire de late tablete disponibile pe piață, aceasta e cea mai ieftină tabletă cu conectivitate 3G. Deci e o variantă mai bună la Alldro Speed SuperSlim iar alte deosebiri nu veți găsi (la design sau specificații). Chiar dacă vine de la un producător român, calitatea e destul de bună şi are acces la Android Market. Acest model 3G are un preț bun Vezi prețul special de azi.

Poze

Cutia

Tableta

Specificații tehnice

Procesorul Cortex A8 de 1.2 GHz e unul Single Core care din punctul meu de vedere e suficient în special că ecranul are o rezoluţie WVGA iar sistemul de operare e Android 2.3. Ecranul a re o diagonală tot de 7 inci şi e unul tactil care acceptă gesturi. Datorită acelui sistem de operare, puteţi reda cele mai uzuale fişiere media iar multitaskingul e decent deoarece are 512 MB.

Spaţiul de stocare de tip flash de 4 GB poate fi extins cu un card de memorie microSD dar nu cred că o să aveţi vreodată nevoie de unul mai mare de 8 GB. Pe partea de multimedia, stă destul de bine deoarece are un procesor grafic cu patru nuclee – MALI 400, un difuzor, card reader microSD, ieşire audio 3.5 mm, microfon, port mini HDMI (pentru a conecta un TV la aceasta) şi cameră web de 0.3 MP. Jocurile le puteţi lua de pe Allview App Store, Android Market sau de pe internet.

Pentru transferul datelor se poate folosi chiar şi cablul de date cu conectivitate mini USB. Tableta se poate conecta la internet atât prin Wi-Fi cât şi prin 3G (are modem 3G inclus şi compatibil cu toate reţele mobile din România – Orange, Vodafone, Digi sau Cosmote). Autonomia acumulatorului Li-Ion de 3100 mAh e de 5 ore.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are doar 329 grame, senzor G, acces la Android Market (ca şi la precedentul), destul de subţire, rapidă, ieftină, redă clipuri 1080p, suport Adobe Flash, conectivitate 3G, mini HDMI şi altele.

Minusuri: ar fi sistemul de operare care mi se pare cam depăşit şi lipsa portului USB.

Concluzie

Tableta Allview numită Alldro Speed 3G e recomandarea mea pentru cei care nu-şi permit un Acer A501, un Archos G9 sau mai ştiu eu ce tabletă cunoscută şi care să vină cu 3G. Jos am pus un clip cu despachetarea tabletei:

{ 2 comentarii … citește-le alături sau adaugă unul }
  • Cautis Dan

    Din pacate ceea ce spuneti in articol nu reflecta realitatea. Are port USB 2.0 si vine cu sistem de operare Android 4. Cu stima.

  • Oana B

    Sincer, nu poti sa-i reprosezi absolut nimic. Aspectul e foarte asemenator cu cel al iPad 1 iar sistemul e mult peste iOS.

Lasă un comentariu