Allview Alldro Speed 2 HD 3G

Față de modelul fără HD la final, tableta Allview Alldro Speed 2 HD 3G are ecran HD (sau aproape HD) de 1024 x 768 pixeli și dispune de port HDMI. Nu costă prea mult deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi » și pe acești bani primești varianta fără 3G deoarece pentru versiunea cu 3G mai trebuie să pui undeva la 200 lei în plus. De arătat arată destul de bine și e disponibilă în două culori, adică pe alb și negru (white și balck).

Poze

Allview Alldro Speed 2 e o tabletă a anului 2012 și din pozele de alături sper să se vadă cât de bine arată. Oarecum aș putea să o compar cu iPad, mai exact primul număr. Nu arată deloc rău și vine pe două culori, adică alb și negru, iar acest lucru e un mare plus. E un model de mărime medie și asta datorită ecranului de 8 inci, iar greutatea nu e deloc mare deoarece are undeva la 500 grame.

Aparatul
Pachetul

Specificaţii tehnice

Detaliile tehnice sunt ok deoarece are procesor multi core și există posibilitatea măririi memoriei interne (e de undeva la maxim 8GB) cu ajutorul cardurilor de memorie. Există și un model care suportă 3G, iar ca porturi are USB și HDMI. Normal că are Wi-Fi pentru conectarea fără fir la Internet. Îmi place că are Android 4 și astfel beneficiați de un sistem de operare la zi când vine vorba despre tablete. Bateria sa țien undeva la maxim 6 ore și la această autonomie impresionată are un merit și Android ICS deoarece e un OS foarte avansat față de 2.3 ori 3.

Păreri pro şi contra

Pro: are un preț foarte bun, iar raportul dintre calitate și preț e și el unul foarte bun; garanția poate fi expandată la 3 ori 4 ani; are browser cu capabilitate HTML5; poate reda fluent 1080p, adică filme la calitate Blu-ray; e un produs românesc, iar prin achiziția lui stimulați economia românească.
Contra: greutatea de undeva la jumătate de kilogram, însă majoritatea tableturilor au o greutate similară cu  a acestuia.

Concluzie

Din preview-ul de alături se poate vedea modelul similar fără HD la sfârșitul codului. Vine cu suport Android Market, adică Google Play și de aceea o să puteți descărca ce aplicații doriți. Cred că era necesar să spun acest lucru deoarece pe multe site-uri nu scrie nimic despre Market, ci doar că are Apply Store – un market de la Allview.

Te-ar mai putea interesa

4 comentarii la „Allview Alldro Speed 2 HD 3G”

  1. Ecranul HD face toti banii. Acum nu mai trebuie sa te chinui cu laptopul pe burta, ci poti fain frumos sa te uiti la un film pe tableta.

  2. buna seara ce sa aleg intre cea cu hd si procesor 1.2 sau speed 2 duo de,1,5 procesorul.ma deruta ambele sunt de 8 inch insa una e cu hd dar procesor single core de 1.2 si cealalta e dual core dar nu e hd.ce-mi recomandati va rog

  3. intre cele 2 care le-am mentionat care este mai noua sau mai performanta,ptr ca la pret sunt aprox.egale.

  4. Buna ziua.

    Pe toate orumurile este laudata aceasta tableta. Am avut cateva si, cunoscand produsul, as putea spune ca nu e chiar asa.
    Tableta este „slaba”: se incarca greu, pierde semnalul WiFi, bateria se consuma repede, „nivelul de incarcare” a bateriei nu corespunde cu cel real, majoritatea tabletelor pe care le-am vazut au pixeli morti, au probleme cu alimentarea.
    De fapt, raportul pret/calitate nu e bun. Comparati tableta cu un Nexus 7 si o sa vedeti diferenta.

Comentariile sunt închise.