Allview Alldro P5

Allview Alldro P5 e un model Dual Sim care vine ca o alternativă la , iar în momentul de față e mai ieftin decât acesta deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi », dar nu știu dacă nu e greșeală. P5 e mai bun decât P4 deoarece are procesor dual core și aspectul e foarte asemănător cu al lui S2. Plusuri față de S2 ar fi suportul Dual SIM și prețul inferior.

Poze

Alături puteți vedea două imagini cu acest telefon și se poate vedea că are un meniu foarte interesant, fiind vorba despre meniul lui Android 4. Se poate vedea că nu are tastatură și toate comenzile vor fi efectuate prin intermediul ecranului tactil. Nu e un model mare și nici prea greu deoarece are un ecran de 4,3 inci, iar greutatea e de 130 grame.

Din față
Spatele

Specificaţii tehnice

Alldro P5 vine cu un procesor dual core Cortex A9 care e foarte puternic și de aceea jocurile vor merge destul de bine pe acest telefon. Memoria internă e de maxim 4 giga, iar dacă nu vă ajunge o să vă puteți folosi de un card de până la 64 de giga pentru a expanda memoria gadgetului. Sistemul de operare e unul avansat și face din telefon unul de tip smartphone.

Păreri pro şi contra

Pro: arată bine… aproximativ ca un S2; raportul dintre preț și calitate e unul foarte bun fiind unul dintre cele mai ieftine smartphone-uri cu procesor dual și cu suport pentru două cartele; camera principală e de 8 megapixeli și poate filma la calitate HD; sistemul de operare e unul nou, adică Android ICS și o să vă ajute să vă jucați jocuri avansate.
Contra: nimic.

Concluzie

Dacă vrei un telefon ieftin și bun atunci acest model ar fi unul foarte reușit, în opinia mea. Fiabilitatea sa e bună, iar rezistența mi se pare și ea bună, dar adevărul e că vă va ține atât cât o să aveți grijă de el. Garanția sa normală e de 2 ani, însă poate fi mărită la 3 ori 4 ani cu un efort financiar minim, iar această extensie a garanției o puteți privi ca o asigurare.

Te-ar mai putea interesa

11 comentarii la „Allview Alldro P5”

  1. Sincer l-am asteptat de cand a aparut p4 si stiam ca va fi mai ieftin. Mai am cateva sute de lei de strans si atunc icred ca am sa-l cumpar deoarece la telefonul care-l am e gata bateria.

  2. Eu as vrea sa mi-l iau insa .. am un nokia lumia 800 si vreau să-l vând pentru ăsta.. și mai este o chestie .. dacă vreau să-mi bag o cartelă în loc de una , merge nu ? Și vreau și 2 cartele dar sper că dacă mă sună pe una , și eu sunt pe cealaltă să sune.. Oricum este frumos 🙂

  3. Majoritatea telefoanelor Dual Sim cu Android sunt de tip Dual Sim Stand-by, adică va fi activă doar cartela de pe care vorbești, apelantul care a sunat pe cealaltă cartelă va primi un mesaj că telefonul e închis. Telefoane DualSIM Activ sunt puține și din păcate nu sunt smartphoneuri, ci telefoane ieftine.

  4. Este cel mai bun telefon mobil si nu numai dupa s2 din cite am avut vreodata in miini.vreo 40 la numar).

  5. de ce toata lumea lauda s2???? e un ntel care, daca nu esti atent te omoara cu internetu, iti face cost sau iti termina traficu, tine foarte putin incarcat si se blocheaza tot timpul…mereu trebuia sa ii dau restart pt ca nu imi lua comenzile, nu imi activa wifi, iar daca foloseam wifi si il inchideam mi se conecta in beckground reteaua mobila…un rahat de tel…htc e cu 10 clase peste

  6. Dan nu mai spune atatea prostii!!!! Daca tu nu ai grija de telefon asta nu inseamna ca nu e bun. Daca l-ai suprasolocitat asta nu ins nu merge bine….si inca ceva nu mai comenta daca nu stii !!!! Dupa parerea mea
    allview este cu mult mai bun decat htc pentru ca el macar tine incarcat o zi fata de htc care tine cateva ore……asa ca taci daca nu. Stii !!!

  7. Va rog sa ma sfatuiti si pe mine ce sa imi ieu Allview P5 Aldro sau Lg optimus L7 Sau motorola motolux Habar nu am care sa il aleg am o indoiala ca Allview P5 nu este asa de bun ca Lg care e o marca de onoare sa zic asa …Ma rog daca vreti sa ma ajutati add: dragos_the_best_2011

Comentariile sunt închise.