Allview Alldro Box 2

Media Playerul Allview Alldro Box 2 e pentru acele persoane care au un televizor fără player integrat sau cu unul cam slab. Acesta are conexiuni pentru Internet (LAN, WLAN), sistemul de operare Android (ca Alldro 2) şi poate reda orice format de fişier media (flv – flash, mkv, mov etc), are suport Full HD, pentru radio şi te poţi juca jocuri destinate OS-ului Android. Are un preț bun Vezi prețul special de azi » şi e oarecum asemănător cu unele modele de E-Boda HD for All 500.

Poze

Media Player Allview Alldro Box 2 1
Per ansamblu
Media Player Allview Alldro Box 2 0
Scriere de mesaje

Specificaţii tehnice

Allview Box 2 stă foarte bine pe partea de conectivitate deoarece are HDMI, conexiuni de reţea (Ethernet şi Wi-Fi), eSATA, USB, cititor de carduri şi multe altele. Are instalat sistemul de operare Google Android şi asta înseamnă că poate reda multe tipuri de fişiere (de la mkv la flash), pot fi jucate jocuri speciale şi instalate aplicaţii inteligente. Datorită lui Android care are browser acest aparat poate fi folosit pentru ca dumneavoastră să navigaţi pe ‘net.

Păreri pro şi contra

Pro: preţul nu e mare, are un sistem popular, poate reda multe tipuri de fişiere, are suport 1080p, redă fără probleme fişierele mkv.
Contra: probabil că pentru unele persoane preţul nu e prea accesibil, iar Androidul ar fi cam greu de navigat sau stufos.

Preţuri (cel mai mic preţ)

699 lei e preţul acestui aparat şi poare varia în funcţie de stocurile magazinelor. Dacă sunteţi de părere că are un preţ prea mare atunci vă invit să aruncaţi un ochi şi asupra alternativei care poate fi mai ieftină sau mai scumpă.

Prezentare video

Din clip se pot vedea întrebuinţările lui şi puterea OS-ului. Ai acces la orice website şi chiar poţi face actualizări de statusuri Facebook.

Alternative

E-Boda HD for All 500 ar fi ceva similar, dar fără OS extensibil. Acest E-Boda poate avea un preţ mai mic în funcţie de configuraţie şi există variante cu capacităţi de terra, adică are hard intern.

Concluzie

Dacă vrei un player capabil atunci acest Allview ar fi una dintre cele mai bune variante cu OS inteligent. Ar fi de recomandat şi de faptul că e realizat de români.

P.S.: Gadgetul are capabilităţi FTP şi remote desktop destinate oamenilor de afaceri prin care poţi controla calculatoare, afacerea şi site-uri de la distanţă.

Te-ar mai putea interesa

4 comentarii la „Allview Alldro Box 2”

 1. Ma gandesc ca o sa refaca stocul. Nu am mai vazut pe piata autohtona astfel de playere cu Firmware asa de avansat si probabil acesta e motivul popularitatii lui.

 2. Am fost la un prieten care are acest aparat si am fost placut surprins de ce poate. In general eu am o parere proasta despre orice e facut de romani dar acest gadget ma impresionat placut.
  Programul e identic cu cel de pe telefoane si foarte interesant e ca poti sa-i instalezi diferite aplicatii si jocuri.
  Nu il detin si nici nu am de gand sa-l cumpar dar ma gandeam sa-i luminez putin pe cei care vor sa-si faca o parere despre el.

 3. Am achizitionat acest echipament acum cateva zile, renuntand la un eGreat R1-II in speranta ca Allview Alldro Box 2 are, pe langa media plyer, si un browser in adevaratul sens al cuvantului.
  In aceasta privinta am avut dreptate, browserul din Allview Alldro Box 2 este, intr-adevar, ceea ce si denumirea o spune. Vede o buna parte din fisierele video de pe net, inclusiv de pe YouTube sau Vplay.
  In ceea ce priveste media playerul, acesta este rudimentar si are marele dezavantaj ca trebuie sa iei hardul dupa tine si sa-l legi la Allview Alldro Box 2 ori de cate ori doresti sa vezi un film. Asta deoarece nu citeste nimic din retea, decat dupa instalarea unei serii intregi de aplicatii pe care le gasesti (si le instalezi !) cu greu. Mare disconfort !
  Subtitrarea nu vede diacritice. Pe fisiere care au subtitrarea integrata sare pur si simplu diacriticile iar pe cele la care se ataseaza subtitrare le inlocuieste cu o serie de simboluri chinezesti care fac aproape imposibila citirea.
  Un film nou nu poti rula deoarece nu suporta DTS.
  Am incercat AppMarket in ideea ca voi putea instala un media player mai performant. Din pacate, insa, ti se deschid foarte putine aplicatii, si aceastea in chineza (!?).

  In concluzie, daca vrei un browser greoi in sufragerie sau in dormitor, e alegerea perfecta. Daca vrei sa urmaresti filme si seriale confortabil, alege un media player si atat.
  Pro: Browser
  Conectica
  Contra: – nu are butoane pe telecomanda dedicate player-ului, desi se vrea un media player
  – nu tine minte unde ai pus pauza pe un fisier audio sau video
  – nu are functii de selectare a unui anumit timp pe fisierul video sau audio
  – nu citeste diacritice in subtitrare
  – App Market nu functioneaza si are butoane in chineza
  – NU CITESTE FISIERE DIN RETEA !!! Reda doar fisiere audio-video de pe hard disk legat direct la echipament, de pe card sau de pe un hard extern legat prin usb
  – nu se poate aseza subtitrarea in pozitia dorita, nu se poate modifica fontul sau marimea
  – nu reda sunet DTS
  – se blocheaza foarte des

Comentariile sunt închise.