Allview Alldro 4GB

Tableta Allview Alldro 4GB e realizată de români ca Alldro 2 și e foarte ieftină deoarece are ecran de 7 inci și performanțe… decente. Are un preț bun Vezi prețul special de azi » și una dintre cele mai ieftine tableturi ale momentului, iar eu aș recomanda-o tocmai datorită prețului mic, faptului că are un sistem de operare destul de nou, are capabilități 1080p și deoarece suportă carduri de până la 32 giga.

Poze

Mai jos sunt câteva poze din care poate vă faceți o părere despre această tabletă made in Romania.

Pe Youtube
Joc

Specificaţii tehnice

Allview Alldro 4GB vine cu un procesor de 800 megaherți de tip ARM11. Ecranul are 7 țoli și o rezoluție de 800 pe 480 pixeli (ca la GPS-uri) și e de tip LCD. Pe partea de memorie are 256 mega RAM DDR2, flash ROM 4 giga și suportă carduri MicroSD de până la 32 de giga. La capitolul multimedia are card reader care suportă MicroSD-uri de până la 32 GB, player multimedia foarte bun și o mulțime de porturi (mini USB, mini HDMI și ieșire audio). Pentru comunicații are wireless b și g. Bateria ține undeva până la 6 ore fără wi-fi și 5 ore cu wi-fi activat. (În mod de veghe ține 76 de ore) E de tip Litiu Ion și are o capacitate de 3400 mAh. Greutatea e de sub 400 grame și ca niște caracteristici speciale aș menționa G-senzor, redarea Full HD și faptul că are sistemul de operare Android 2.3.

Păreri pro şi contra

Pro: e foarte ieftină, are Android 2.3, autonomia e decentă și poate reda filme 1080p.
Contra: procesorul cam slab și designul. Adevărul este că mă deranjează și rezoluția mică, iar capabilitatea FullHD e aiurea din moment ce ecranul nu e nici măcar HD. 🙂

Preţuri (cel mai mic preţ)

Tabletul costă 519 lei sau poate chaiar mai puțin depinzând de ce promoții au magazinele online autohtone. Totuși și dacă avea un preț de circa 500 lei tot era unul foarte bun deoarece numai de la Archos găsești tablete așa de ieftine. Ca alternativă normal că recomand Alldro 2 care e tot o tabletă românească, dar cu un ecran ceva mai mare.

Concluzie

Allview Alldro e o tabletă pentru cei cu bani puțini care nu au nevoie de un aparat cu 3G. E bună, dar era bine dacă avea procesor dual core, Android 3, ecran HD și multe alte chestii întâlnite la alte tablete, dar bănuiesc că atunci nu mai costa vreo 400 de lei, ci dublu.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Allview Alldro 4GB”

  1. Pentru cei care inca cauta pareri despre aceasta tableta la ora actuala sigur sunt tablete de 100 de ori mai bune ca acesta insa ca si o parere buna acesta rezista in timp!Colegul la cumparat pe vremea ei cu 500 lej la vandut dupa 2 ani cu 250 eu l-am luat la 150 si dupa 3 ani de utilizare inca merge bine bateria tine decent si pot spune ca este fiabil in timp.Pt. E-mail,Facebook,Mesenger si documente Office inca face treaba buna.Am avut tablete ieftine Serioux si Eboda cu hardware de ultima generatie si nu au rezistat dupa cateva luni fiecare a ajuns la service dupa care leam vandut si din pacate si cel de-al doilea proproetar tot la service a a juns cu ele.Allview este o marca asa si asa insa la fiabilitate bate absolut oricare „producator” made in Romania.

Comentariile sunt închise.