Allview Alldro 3 Speed T

O tabletă românească care a părut recent și care îmi place e Allview Alldro 3 Speed T 3G deoarece vine cu tastatură sub formă de docking. Chiar dacă nu doriți să folosiți tastatura, e utilă atunci când vizionați un film sau pur și simplu doriți să navigați pe web folosind doar o singură mână. Această tastatură e inclusă în preț iar o recomandare ar fi varianta 3G deoarece diferența de preț e de doar 200 lei. Pe partea de design, arată precum versiunea 3 simplă, iar spatele e argintiu (din aluminiu) pentru a se asorta cu tastatura. În mare are un ecran imens de 9.7 inci de tip IPS, procesor de 1.2 GHz, spațiu de stocare de 16GB și Android 4. Deci poate fi o alternativă mai bună la un netbook. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Spatele
Cu tastatură

Specificații tehnice

Procesor său poate fi găsit pe multe tablete de la acest producător – Cortex A8 de 1 GHz. Din păcate e tot un Single Core și sper că pe următoarea versiune vom vedea un Dual Core. Spun asta pentru că tendința actuală e spre Quad Core pentru unii producători și deci Dual Core ar trebui să fie standard. Oricum, tableta și așa se mișcă excelent chiar și când vine vorba de jocuri. Ecranul tactil IPS e de 9.7 inci și are o rezoluție 768p motiv pentru care e ideală pentru navigare, pe când cele cu aspect lat sunt bune pentru filme.

Ca oricare altă tabletă și aceasta are o memorie de 1 GB de tip DDR3 și o memorie internă generoasă – 16 GB. Dacă sunteți o persoană care ascultă muzică și vizionați filme, puteți să vă luați un card de tip microSD de 8, 16 sau 32 GB. Pe partea de multimedia are difuzoare stereo, card reader, cameră web, cameră principală de 2 MP și suport bun pentru fișiere media. Porturile sunt cele obișnuite: microUSB, HDMI și ieșire audio. Conectivitatea 3G se datorează adaptorului care e inclus deci nu e vorba de un modem integrat. Alături de conectivitate 3G are Wi-Fi și bluetooth.

În mod economic, tableta Speed T poate să ajungă chiar și la 8 ore. Tableta e destul de ușoară și același lucru aș putea spune și despre tastatura sa. Spun asta pentru că împreună nu depășesc greutatea unui netbook. Vine și cu cea mai bună versiune de Android de pe piață – 4.0 Ice Cream Sandwich.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: vine cu tastatură care e utilă pentru cei care caută o soluție de a scrie mai comod, puteți juca cam toate jocurile (procesor grafic Mali 400), spate din aluminiu, autonomie mare, unghiuri bune de vizibilitate și are un preț foarte bun având în vedere că e cu 3G.

Minusuri: ar fi fost interesant dacă tastatura avea port USB 2.0 cum are docking-ul tabletelor Asus.

Concluzie

Acest Alldro 3 Speed T e o soluție compactă pentru cei care s-au săturat de laptopuri și vor un gadget mai portabil cu care să stea pe web oriunde chiar dacă nu există un hotspot. Tastatura bluetooth vă ușurează munca în special dacă aveți ceva mai mult de scris (folosiți aplicația Office Suite). Având în vedere dimensiunea ecranului, e o alternativă accesibilă la iPad chiar dacă nu se poate compara la unele capitole. Am pus chiar și o prezentare a sa care vă ajută să vă faceți o idee despre ea:

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Allview Alldro 3 Speed T”

  1. ma bucur mult ca am reusit sa intru in posesia acestei tablete care este minunata. imi place mult cum se vad filmele, pozele videoclipurile rezolutia este de apreciat.

Comentariile sunt închise.