Allview Alldro 3 Speed Quad SuperSlim, tabletă cu patru nuclee

Românii se pricep la tablete, iar dovadă o face Allview Alldro 3 Speed Quad SuperSlim care vine ca un competitor la E-BODA Supreme XL 400 QC. Se laudă cu ecranul mare de 9.7 inci, procesorul Cortex A7 – 1 GHz Quad Core, placa video PowerVR SGX544 MP2 8 Core și Android 4.1. Deci, un preţ bun Vezi prețul special de azi » nu e deloc mare în condițiile în care are caracteristicile menționate mai sus și ecran mai mult decât Full HD cu panou IPS.

Aspect

Aspectul e unul plăcut, lucru care poate fi văzut din imaginea de alături, dar și din preview-ul de la final. Datorită ecranului de 9.7 inci o să-i găsiți aici o husă compatibilă.

Meniul
Meniul

Caracteristici tehnice

Tableta Alldro 3 Speed Quad e un model cu ecran cât al iPad-ului, fiind de 9.7 inci și are o rezoluție 2048 x 1536 px care e mai mare decât Full HD. În combinație cu panelul IPS o să beneficiați de imagini de cea mai bună calitate. Normal că pentru a susține un astfel de ecran e nevoie și de un hardware de top care l-am evidențiat mai sus în paragraful introductiv.
Nu doar hardware-ul e bun, ci și partea de software deoarece vine cu Android 4.1 care e cea mai nouă versiune stabilă de Android.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre calitate și preț e unul foarte bun; vine cu garanție standard de 2 ani; are suport pentru carduri (aș recomanda un card Kingmax Micro-SDHC, 32GB, Class 10 deoarece nu costă deloc mult); vine cu procesor puternic, memorie RAM 2GB și memorie internă de 16GB.
Contra: nu are 3G, dar i se poate atașa un adaptor compatibil.

Concluzie

Aceasta e o tabletă modernă care vine ca o alternativă ieftină la iPad și sunt sigur o doriți. Vine și cu câteva aplicații preinstalate printre care se numără Bitdefender (antivirusul). Ca o recomandare ar fi să nu porniți prea multe aplicații deoarece o să termine bateria care ține în mod normal până la 4 ore.

Te-ar mai putea interesa

3 comentarii la „Allview Alldro 3 Speed Quad SuperSlim, tabletă cu patru nuclee”

  1. E o tableta care iti intrece orice asteptare. Intial credeam ca rezolutia mai mare decat FullHD e o gluma dar nu e. Poti sa te uiti cu ea chiar si la filme 1080p fara sa simti nici cel mai mic lag.
    Pretul e unul mai mult decat competitiv pentru o astfel de tableta romaneasca si de aceea o recomand.

  2. la cate specificatii bune are acest produs,pretul este chiar mititel!! sta foarte bine la toate capitolele atat hardware cat si software; aceasta este concluzia pe care o am dupa o utilizare de aproape cateva saptamani; sunt la a 4 tableta si aceasta chiar mi se pare cea mai tare; o recomand tuturor care nu doresc sa investeasca foarte mult intr-un gadget! e foarte buna pentru streaming, pentru jocuri, pentru ascultare muzica s.a

Comentariile sunt închise.