Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Allview Alldro 3 Speed HD

Tableta Allview Alldro 3 Speed HD vine ca o alternativă la Allview Alldro 3 Speed și față de aceasta are un ecra de tip HD, mai multă memorie internă și o cameră de 5 megapixeli. Costă și mai mult deoarece poate fi luată la un preţ bun Vezi prețul special de azi și pe acești bani trebuie să știi că nu primești o tabletă cu 3G, dar are suport 3G printr-un adaptor care poate fi cumpărat separat (recomand acest adaptor 3G).

Poze

Se poate vedea că arată destul de bine și că nu diferă foarte mult față de Alldro 3 Speed. Pe site-ul producătorului sunt prezentate aceleași poze ca și la modelul fără HD, iar preview-ul de la finalul acestui clip e postat la ambele variante Speed. Ecranul e de 9,7 inci și își spune cuvântul asupra greutății aparatului deoarece aparatul are o greutate de puțin peste 600 de grame.

Ecranul e mare

Specificaţii tehnice

Alldro 3 e un model numai bun pentru acele persoane care nu au mulți bani, iar la capitolul stă decent oferind o autonomie de 5 ore. Procesorul e unul Cortex A8 destul de bun fiind capabil de a reda filme 1080p. Modelul de față e mai scump spre deosebire de altele și pentru că are are port HDMI care te va ajuta să vezi filme pe un TV ori să te joci pe TV.

Păreri pro şi contra

Pro: prețul nu e exagerat în condițiile în care vine cu Android 4, suport pentru Android Market (Google Play); suportă mai multe tipuri de modemuri și acestea le poți vedea aici la partea „Altele”; merg jocurile pe ea;  playerul integrat e foarte capabil putând fi folosit pentru redarea diferitelor filme sau chiar a cărților în format *.pdf ori alte formate; are Wi-Fi ceea ce înseamnă că o să aveți acces la Internet chiar dacă nu aveți un adaptor 3G; bateria are o autonomie decentă de 5 ore, dar s-ar putea să țină mai mult dacă nu navigați pe ‘net.
Contra: nimic.

Concluzie

Alldro 3 Speed HD e vârful modelelor AllDro 3 și singurul lucru care-i lipsește e 3G-ul, dar i se poate atașa un modem pe USB, iar lista modelelor compatibile poate fi consultată aici la partea „Altele” ori puteți lua direct acest acest adaptor 3G (trebuie să verificați dacă e compatibil cu cartele dvs.).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu