Allview Alldro 3 Speed DUO

Allview Alldro 3 Speed DUO e tabletă nouă pentru persoanele care vor o tabletă ieftină cu dual core. Acest model are ecran de aproape 10 inci care e aproape HD, iar prețul său de achiziție e unul mic deoarece vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi ». Ecranul e realizat cu tehnologie IPS, ceea ce vă garantează un unghi de vizibilitate absolut excelent, iar memoria internă e de 16 giga și asta-i destul de mult.

Poze

Alldro 3 Speed DUO e un model care arată foarte bine, iar acest lucru se poate observa din imaginile de alături cât și din preview-ul de la finalul acestui articol. Ca design nu arată foarte diferit față de AllDro 3 Speed, iar chiar dacă nu are 3G acest lucru poate fi ajustat prin achiziționarea unui adaptor 3G.

Din față
Din lateral

Specificaţii tehnice

Allview 3 Speed DUO e un model care are procesor Cortex A9 de tip dual core, iar acest lucru se va vedea la faptul că o să ruleze cât mai fluent jocurile, dar și aplicațiile. Ecranul chiar dacă e mare nu o că consume mult curent, iar bateria o să țină undeva la 5 ore maxim. Culoare acestui aparat e neagră și nu cred să apară alte variațiuni.

Păreri pro şi contra

Pro: arată bine; greutatea sa e una normală de aproximativ jumătate de kilogram; suportă modem 3G și trebuie neaparat să știți că nu are acest adaptor 3G integrat în pachet, ci trebuie cumpărat separat; raportul dintre calitate și preț e unul foarte bun; playerul integrat e unul foarte capabil putând reda 1080p; suportă convorbiri prin Skype; vine cu porturi multiple și utile cum ar fi USB și HDMI, iar wireless-ul N e suportat.
Contra: nimic.

Concluzie

Dacă vrei o tabletă Allview care să fie nou apărută, dar și performantă atunci îți recomand acest model Duo deoarece cred că va răspunde cerințelor tale. Din clipul de alături poți vedea că arată bine și dacă nu cunoști facilitățile oferite de modelul de față atunci din clip o să-ți poți face o părere despre ele. Poate fi luată în parc cu ușurință deoarece are o autonomie mare și dacă nu aveți wireless în acel parc atunci puteți achiziționa un adaptor care să vă ofere acces la Internet prin 3G.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Allview Alldro 3 Speed DUO”

  1. O tableta de nota 10. Eu o am de doua saptamani si nu regret achizitia ei chiar daca la inceput era reticent daca sa o cumpar sau nu.

Comentariile sunt închise.