Allview AllDro 3 Speed Duo HD

Tableta Allview AllDro 3 Speed Duo HD e o alternativă mai bună la modelul anterior deoarece e mai ieftină cu vreo 200 lei. Diferența de preț se datorează ecranului mai ieftin, nu e de tip IPS. Însă e mai ușoară cu 35 de grame, are Android 4.1 Jelly Bean gata preinstalat, bluetooth și autonomie de maxim 6 ore. În rest are aceleași caracteristici iar dacă nu ați știut, are un ecran de 9,7 inci, 16GB, procesor Dual Core de 1.5 GHz, memorie RAM de 1GB și slot pentru card de memorie. E o tabletă accesibilă având în vedere cât de mare e și nu prea are concurență.  O alternativă mai compactă și performantă poate să vină de la Asus însă e de 7 inci.

Poze

Finisajele sunt aceleași și deci poate fi confundată ușor cu predecesoarea. Mă refer la faptul că partea din față e una lucioasă pe negru iar spatele e unul mat.

Din față
Din față
Din lateral
Din lateral

Specificații tehnice

Ecranul său e bun pentru navigare web deoarece are un aspect 4 pe 3 și o diagonală de 9.7 inci. Unghiurile nu sunt chiar așa de bune deoarece nu mai e un IPS ci un LCD clasic. Rezoluția sa e una de 1024 cu 768 pixeli care vă permite vizionarea de filme 720p, dar și 1080p în special că are HDMI. Sistemul de operare Android e la o versiune 4.1 și care oferă un multitasking mai bun (în special că are și 1GB RAM). Pe partea de memorie are un spațiu intern de 16GB cu posibilitatea introducerii unui card de maxim 32GB.

Procesorul oferă o viteză de procesare decentă astfel că aplicațiile pornesc decent și rapid. Puteți rula cele mai multe jocuri de pe Google Play dar și o mulțime de formate media. Suportă destule modemuri 3G și e bine să verificați care sunt cele compatibile (E122, E1750, MF637, MF662, E180, Huawei E352 și E367).

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: e o alegere mai bună decât anteriorul deoarece oferă și bluetooth, preț atractiv, Android 4.1, spațiu intern suficient și procesor performant.

Minusuri: rezoluție mică pentru un ecran așa de mare.

Concluzie

Acest model AllDro 3 Speed Duo HD de la Allview care a fost lansat recent și care vi-l recomand dacă nu vă permite ți o tabletă Asus sau de la alți producători. Jos am pus o prezentare cu predecesorul,  deoarece arată la fel iar pe partea des software sunt la fel (după ce faceți update la primul model).

Te-ar mai putea interesa