Allview Alldro 3 Conect

Tableta Allview Alldro 3 Conect e una dintre puținele tablete de la acest producător cu modem 3G integrat și nu prin modem USB. Nu poate fi comparat cu 3 Speed Duo deoarece componente hardware sunt diferite, iar designul e cam la fel. Prețul e e chiar mai mic deoarece are procesor de 1GHz, memorie de 512 MB, memorie de 4GB, Android 4, lipsă HDMI și cameră frontală VGA. Aduce și câteva îmbunătățiri dar nu cred că vor fi de folos: cameră de 8MP și bluetooth. Deci dacă nu vă interesează că acel modem e integrat, vă recomand modelul mai performant care oferă mult mai multe iar modemul e unul USB/dongle. Alldro 3 Conect are un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Poze

Din față
Din lateral

Specificaţii tehnice

Procesorul e unul cu un singur nucleu cu o frecvență de 1 GHz de tip Cortex A9 care e însoțit de un procesor grafic PowerVR SGX 531. Ecranul TFT-LCD de 9.7 inci are o rezoluție ca și la restul modelelor – 1024 cu 768 pixeli. Cât despre memorie, oferă 512 RAM și 4GB de spațiu. Deci nu sunt caracteristici foarte bune, însă memorie de stocare poate fi mărită cu un card.

La capitolul multimedia are slot pentru card microSD, cameră web, cameră principală de 8MP cu blitz și autofocus, difuzoare, ieșire audio și USB. Acestea sunt ideale atunci când vă uitați la un film sau vreți să fotografiați/filmați ceva. La capitolul conectivitate are tehnologii wireless ca: bluetooth, WLAN și 3G. Cu acestea se pot transfera informațiile mult mai simplu, fă cabluri sau alte prostii.

Autonomia sa nu a fost afectată de configurația sa sau de bateria de 6000 mAh – până la 6 ore (adică e cam aceeași). Caracteristicile speciale ale sale sunt: GPS, senzor G, funcție de telefon și altele. Din păcate nu vine cu Jelly Bean ci cu Android 4 care mi se pare la fel de bun. Cu siguranță va primi acel upgrade la software la timpul potrivit.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: poate fi folosit ca și un telefon obișnuit (prin hands free), are une cran generos, e accesibilă având în vedere alte modele cu 3G și posibilitate introducerii unui card.

Minusuri: procesorul e de tip Single Core și 4GB.

Concluzie

Acest 3 Conect e o alegere bună dacă o vreți doar pentru navigare web deoarece are un ecran mare și 3G incorporat. Bineînțeles mai aveți nevoie de o cartelă SIM cu abonament la internet sau extraopțiune de ‘net. Nu văd de ce nu ați achiziționa-o deoarece nu vine cu multe dezavantaje…

Un comentariu la „Allview Alldro 3 Conect”

  1. Nu prea inteleg de ce ii zice Conect si nu Connect. Pana si Connect-R stie cum se numeste. Se vede ca unii romani nu prea le au cu engleza.

Lasă un comentariu