Allview Alldro 2

Tableta Allview Alldro 2 3G este o tabletă de 8 inci cu aspect 4 pe 3 care oferă posibilitatea conectării unui modem USB 3G. Alldro 2 oferă o experiență inegalabilă pentru cei pasionați de internet, filme și jocuri la un preț modic (oarecum ca Alldro Box 2). Poate fi un gadget portabil cu interfață media cu modalitate de stocare microSD și poate fi utilizată precum un smartphone în special când dorești să uploadezi poze pe rețelele de socializare sau chiar și filmulețe pe Youtube. Poate fi o alternativă ieftină la un Evolio Neura, Alldro 4GB sau mai bună chiar și la un Kindle. Posesorii de astfel de tablete vor beneficia și de aplicațiile unic oferite de producător care pot fi descărcate de pe Store. Acest gadget ca și oricare alt model are aplicații preinstalate de tip Office. Are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar dacă vreţi ceva cu ecran de 10,1 inci atunci vă recomand Alldro 3. 😉

Datorită conexiunii HDMI, acesta poate fi folosită ca un mini-player media conectat la un TV pentru filme la calitate Full HD, filme care la rândul lor pot fi stocate fie pe moria internă de 4 giga fie pentru card microSD de până în 32 de giga. Alldro 2 beneficiază de conectivitate atât WiFi cât și 3G dar numai prin intermediul unui modem USB atașat. Conexiunea WiFi este oarecum limitată dar cea 3G vă dă posibilitatea să rămâneți conectat non-stop și oriunde la internet.

Poze

Cutia
Așa arată

Specificații tehnice

Procesorul e unul ARM Cortex model A8 care are o frecvență de 1 GHz și e produs de Samsung. Ecranul e unul tactil de 8 inci și are o rezoluție de 800 cu 600 pixeli. După am precizat anterior, memorie flash e de 4GB. Vine și cu: cameră web de tip VGA, microfon incorporat, cititor de carduri, slot pentru card microSD, port HDMI, USB 2.0 și ieșire audio de tip 3.5 mm.

Suportă cam toate formate audio cunoscute și folosite. Pe partea de comunicații are WiFi și dar nu și modem 3G incorporat. Bateria e de 2400 mAh de tip Li-Ion care oferă o autonomie de 4 ore și jumătate redare video, 15 ore de ascultare muzică și 6 ore de navigare.

Ca și caracteristici speciale are: o greutate de 530 de grame, accelerometru, poate reda Full HD, senzor G și sistem de operare Android 2.2 Froyo.

Păreri pro și contra achiziției

Prețul cred că ar fi cel mai bun avantaj care ți l-ar oferi o asemenea tabletă în rest nu prea am avut ce să-i reproșez sau probabil o cameră foto mai bună.

Concluzie

Allview Alldro 2 WiFi este cea mai ieftină tabletă de 8 inci de pe piață și cred e un model reușit dar nu excelează.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Allview Alldro 2”

  1. E un model aparut de curand care arata foarte bine si de care un prieten al meu nu se poate desparti la facultate. Il foloseste il locul laptopului si el spune ca ii e foarte util pentru luat notite. Eu nu-l vad decat ca se joaca Angry Birds dar na… In fine, fata de tabletele Archos am observat ca se descurca mai bine dar nu sunt un expert si s-ar putea sa ma insel.
    Youtube merge si am vazut ca si clipurile incorporate de pe site-uri merg perfect si s-ar parea ca are suport Flash.
    Singurul lucru care pare a dezamagi e faptul ca nu are 3G insa nu stiu daca nu se poate conecta un modem stick 3G de la operatorul de cablu asa cum se procedeaza la notebook.
    Un alt lucru care nu-mi place e ca nu are Honeycomb dar prietenul de care ziceam si-a instalat o interfata careia ii zice Pro nu mai stiu cum prin care a facut ca meniurile sa arate ca la Android 4.

Comentariile sunt închise.