Allview Alldro 2 Speed 3G

Cei de la Allview ne încântă cu tableta Allview Alldro 2 Speed 3G care e tot un Alldro 2 Speed doar că are modul 3G integrat și asta vă oferă un plus de libertate. Deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi → care în opinia mea e foarte mic cred că va fi foarte populară ca și modelul fără 3G. Fiabilitatea tabletelor Allview este extrem de bună mulțumită garanției standard de 2 ani care poate fi mărită la 4 ani contra unei sume care nu e prea mare

Poze

Alături sunt câteva poze cu un model similar și le-am pus în speranța că o să vă faceți părere despre cum arată acest aparat. Se poate vedea că e un model compact și asta e mulțumită ecranului de 8 inci. La final e un video preview la un model similar pentru a vă face o părere despre tabletele de la acest producător român.

Cutia
Tableta

Specificaţii tehnice

Dacă te interesează o tabletă foarte ieftină pe care să ai Internet oriunde atunci îți recomand acest model deoarece are procesor multicore și posibilități multiple de conectare la rețea (wi-fi și 3G). Memoria internă e de 8 giga și dacă vreți să puneți mai multe melodii pe ea atunci puteți atașa una card deoarece are suport pentru carduri. Sistemul de operare e unul actual, fiind vorba despre Android 2.3 și poate că într-un viitor apropiat va fi disponibil Android 4 sau 5.
Estetic arată bine fiind pe culoare Black Glosy și nu se poate spune că arată mult diferit de alte modele de la Allview. Despre baterie se poate menționa că ține destul de mult, adică undeva până la 5 ore și asta e mult în opinia mea deoarece un laptop are o autonomie pe jumătate sau chiar mai puțin.

Păreri pro şi contra

Pro: autonomia e mare și suportul 3G vă oferă posibilitatea de a avea Internet și în afara orașului dacă există acoperire 3G. Alte plusuri ar fi hardware-ul la zi și suportul pentru cartele de la cei mai populari furnizori de bandă 3G (Digi, Orange, Vodafone). De Cosmote, Romtelecom sau Zapp nu știu nimic.
Contra: nu are Android 3 sau 4.

Concluzie

Având modem 3G incorporat în pachet se poate spune că e cel mai ieftin model de pe piață cu așa ceva (3G) sau mai bine zis e printre cele mai ieftine. Alături e un video preview pentru a vedea ce pot tabletele brașovenilor (cei care le-au realizat au sediul în Brașov).

3 comentarii la „Allview Alldro 2 Speed 3G”

  1. Suportul 3G e multumita unui dongle inclus in pachet. Tableta e foarte buna si nu as avea ce sa-i reprosez. La mine merge Android Market si fata de alte tablete aceasta are Flash 11 instalat ceea ce inseamna ca animatiile vor merge foarte bine. Eu i-am instalat Chrome si astfel am o experienta similara celei de pa laptop.
    Cosmote si Romtelecom nu stiu daca sunt suportate de acest modem deoarece de exemplu la RTC nu am vazut cartele.

  2. sall. nu stiu de cand este postata aceasta stire insa vad aici un comentariu care este ceva mai vechi. mai nou in modemul 3g se pot pune cartele de la orange, vodafone, cosmote, digi. Eu am un abonament de la orange si sunt multumita si de el si de cum merge tableta. pot sa urmaresc filme, videoclipuri pe youtube, sa descarc carti, si alte minunatii ce tine de internet, aplicatii. in rest parerea generala despre tableta e buna.

  3. nu stiu cum ati conectat voi modemul 3G dar mie nici cum nu imi merge … am stick-ul 3G de la Digi nu cel de la allview si nu imi merge.

Lasă un comentariu