Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Allview Allbook Y, laptop 2 în 1 cu carcasă metalică

Allview Allbook Y e un laptop care poate fi transformat într-o tabletă însă nu prin detașarea ecranului, ci prin plierea completă a ecranului. Poate fi folosit și în modul de jos, astfel veți putea folosi chiar și un mouse pentru că că nu aveți mâinile ocupate. Nu are nevoie de un stand și performanțele sunt bune pentru că are suficientă memorie RAM, iar memoria eMMC se mișcă bine. Chiar dacă nu are un preț piperat, veți beneficia de un ecran IPS cu rezoluție decentă și de o carcasă metalică.

Acesta permite plierea completă a ecranului pentru că are balamale 360, dar există și un laptop similar pe gri care are balamale clasice. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Memoria eMMC e destul de mare și ceva mai rapidă decât un hard disc clasic. Laptopul se va mișca precum o tabletă, dar nu veți avea loc pentru filme sau muzică, de aceea aș alege un hard extern cu port USB 3.0. Un Celeron N3350 e de ajuns pentru ce-l veți folosi și mi-ar plăcea și variante cu Pentium.

Memoria RAM e de tip DDR3 și nu DDR4 datorită plăcii de bază și nu e nevoie de mai mult, pentru că nu dorim să consume mai mult.

Păreri pro și contra

E echipat cu porturi USB 3.0, WiFi ac, bluetooth,HDMI, ieșire pentru căști sau boxe. Pneut că e atât de subțire, nu s-a putu pune un conector LAN pentru conecta cu cablu de rețea la internet, nici nu cred că deranjează. Ecranul IPS cu touch reprezintă o altfel de interacțiune cu interfața sistemului de operare și astfel nu mai veți folosi touchpadul sau mouse, însă nu e la fel de productiv. Trebuie să luăm în considerare că are Windows 10 licențiat, iar dacă trebuie să-l reinstalați vreodată, o puteți face cu un stick USB. Astfel de laptopuri au o autonomie mai mare și pot fi transportate cu ușurință.

Allview Allbook Y arată ca un laptopul ultraportabil, doar că are un hardware de buget. Poate fi cadoul ideal pentru o persoană care-l va folosi doar pentru navigare web și aplicații office.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu