Allview Allbook Y-100, laptop și tabletă la preț foarte bun

Modelul dind imagine numit Allview Allbook Y-100 e combinația perfectă între un laptop și o tabletă, iar greutatea gadgetului e de numai 1.2 kg. Nu e nevoie să luați o tabletă cu Android și un laptop accesibil, pentru că acum le puteți avea pe amândouă, doar că sistemul de operare e Windows 10. Acest laptop are un ecran tactil și balamale care permit plierea completă a ecranului. Bineînțeles, e vorba de o variantă mică cu ecran de 11.6 inci care e de ajuns pentru copii, însă pentru un adult aș recomanda o variantă mai scumpă cu hardware mai avansat.

Nu are un preț foarte mare ținând cont că are Windows 10 preinstalat și oferă o conectivitate bună și dotări satisfăcătoare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Allview Allbook Y 100

La interior avem un procesor cunoscut și bun pentru taskuri simple. E vorba de Intel N4000 care e un model cu 2 nuclee și o frecvență de lucru satisfăcătoare. Alături de el avem o placă video Intel care poate rula conținut video divers și are ieșire HDMI (mini) pentru a conecta un monitor la acest laptop. E diferit acest laptop de restul și vi se oferă în plus acel ecran touch pentru o interacțiune diferită cu sistemul de operare. Puteți folosi în continuarea mouse-ul dacă e mai ușor și aveți o productivitate mai bună.

Păreri pro și contra

Are un ecran superb de tip IPS cu imagine 1080p, memorie RAM satisfăcătoare și Windows 10. Spațiul de stocare e unul de tip Flash și se poate extinde cu un hard sau SSD extern (interfață USB 3.1), iar datele se vor copia destul de rapid. Nu e genul de laptop care poate ține locul unui PC deoarece nu aveți un ecran mare, viteză de procesare și spațiu mare. Are un design modern și e oferit de un brand foarte popular în România care oferă diverse soluții portabile.

Allview Allbook Y-100 e un gadget convertibil și ecranul suportă gesturi cu până la 10 degete. Acesta e perfect pentru școală și nu numai, iar prețul e unul foarte atractiv. Puțini producător oferă astfel de soluții interensate.

Te-ar mai putea interesa