Allview Allbook X, laptop ieftin cu Windows 10

Laptopul Allview Allbook X e mai performant și dotările sunt superioare variantei L. Ambele au fost lansate împreună și reprezintă o alternativă mai accesibilă care trebuie luată în considerare. Sunt foarte puține laptopuri în acest buget care sunt atât de portabile și cu un ecran IPS cu imagine Full HD. Bineînțeles, nu trebuie neglijat nici faptul că are Windows 10 preinstalat care e foarte util pentru cei care folosesc programele din pachetul office și multe altele. Oricum, această versiune e cea mai bună pentru orice laptop nou, datorită driverelor oferite.

Nu aveți nevoie de un buget mare dacă nu vreți performanțe superioare, un laptop ca și acesta poate face față multor provocări. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Un procesor Intel Celeron e superior celor Intel Atom și se cam vede indiferent ce vreți să faceți pe el. Această componentă e cea mai importantă indiferent că doriți un laptop doar pentru navigare web sau gaming. Deci, prețul poate diferi destul de mult dacă e vorba de un Core i3 sau Core i7.

Trebuie apreciat și faptul că are tehnologii wireless bluetooth și WiFi ac, cu care puteți conecta periferice wireless sau să folosiți internetul oferit de un router wireless. Dacă nu dețineți un router performant, vă recomand unul Dual Band cu WiFi ac deoarece prețurile au mai scăzut la aceste gadgeturi (unele oferă și conectivitate USB pentru o multifuncțională, iar voi o puteți controla de la distanță).

Păreri pro și contra

Sunt destul de multe laptopuri care pot fi alese în acest buget dar care nu oferă un ecran 1080p, ci unul 768p. Un ecran cu rezoluție mai mică are un consum mai redus de energie și depinde de luminozitatea aleasă la ecran. Prezintă cam același dotări ca oricare alt laptop doar că portul HDMI e de tip micro.

Allview Allbook X merită să fie luat în calcul dacă vreți un ecran IPS cu multe detalii, deoarece conținutul ales va fi mult mai clar indiferent de unde priviți ecranul. Bineînțeles, nu se adresează celor care vor confidențialitate, iar pentru aceeași un laptop cu ecran standard e mai indicat.

Te-ar mai putea interesa