Allview Allbook M, laptop ieftin cu touchscreen

Laptopul Allview Allbook M are numai 1.24 kg pentru că are o construcție compactă realizată din materiale de calitate. E precum un ultrabook doar că nu face parte din acel segment deoarece nu are un hardware atât de scump. Laptopul e mai presus decât o tabletă pentru că are un procesor mult mai performant și ceva mai multă memorie RAM pentru că Windows 10 și aplicațiile sale au nevoie de resurse suplimentare. Chiar îmi place cum arată pe gri și touchpadul e generos în caz că vreți să-l folosiți.

Acest brand oferă soluții portabile interesante, iar acea de jos chiar e ieftină. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Ecranul trebuie să fie Full HD pentru ca fontul să fie mai ascuțit și nu mia trebuie să măriți imaginea pentru a citi. O diagonală de 13.3 inci poate fi de ajuns că doar nu veți sta atât de departe de el, iar calitatea e una superioară și e dată de panoul IPS. Mai există varianta conectării unui monitor sau televizor prin intermediul unui cablu mini HDMI. Chiar dacă nu are o memorie de stocare mică și rapidă, voi puteți folosi un hard extern.

Păreri pro și contra

Ecranul tactil nu e prezent pe multe laptopuri pentru că nu toți utilizatorii îl consideră util, iar pe unii îi deranjează suprafața lucioasă. Acceptă gesturi cu până la 10 degete ca și în cazul tabletelor, doar că nu are balamale 360 ca anumite serii. Adică ecranul se deschide parțial ca la un model clasic, adică ca în imaginea de sus. Un astfel de gadget vine cu software decent și aici mă refer la Windows 10 Home, dar nici nu cred că există altul mai bun. Are porturi pe lateral de tipo USB 3.0 și HDMI de tip mini, dar și tehnologii fără fir mai moderne ca de exemplu WiFi ac și bluetooth pentru a pute conecta ori la el.

Allview Allbook M excelează la capitolul autonomie, pentru că bateria sa promite o durată de viață de maxim 7 ore. E destul de greu să o atingeți dacă vreți să rulați filme sau poate vă place să vă conectați fără fir la internet.

Te-ar mai putea interesa