Allview Allbook J, laptop ieftin cu SSD de 256GB

Laptopurile accesibile nu mai sunt oferite de branduri de top, astfel că alte branduri apar pe piață. Allview Allbook J este un model nu foarte accesibil și care oferă un hardware interesant. Vedem un procesor cu 4 nuclee care oferă performanțe decente, dar și un SSD de 256GB. Se poate alege un SSD extern dacă nu vreți să înlocuiți cel intern, astfel aveți mai mult spațiu pentru a stoca fișiere suplimentare.

Se vede din imaginea de prezentare că are o construcție ceva mai mică decât restul, tastatura ajungând până în margini și rama ecranului nu este chiar atât de subțire ca la alte laptopuri noi. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Modelul Celeron J4125 face parte din seria nu foarte populara serie numită Gemini Lake Refresh, iar placa video care vine împreună cu acest procesor este UHD Graphics 600. Laptopul se mișcă impecabil pentru că are și acel SSD, care oferă suficient spațiu pentru fișiere. Puteți ține filmele și alte fișiere media pe un alt mediu de stocare după cum am zis și mai sus. Aveți suficient spațiu de lucru pe un ecran de 15.6 inci deoarece nu veți sta foarte departe de l, iar rezoluția este una Full HD.

Dotările laptopului nu sunt cele mai grozave dar nu mai sunteți obligați să cumpărați boxe și alte periferice pentru că are difuzoare, cameră web, touchpad și alte dotări interesante.

Păreri pro și contra

Vedem un design modern cu greutate redusă, iar porturile sunt dispuse destul de bine. Puteți să vă conectați la internet fie prin intermediul cablului de rețea, fie wireless. Laptopul acesta oferă o autonomie decentă ca și multe alte modele, însă ea diferă în funcție de stilul utilizatorului. Componentele au un consum destul de mic, astfel că puteți naviga fără probleme și poate să vă uitați și pe Youtube oriunde în locuință.

Allview Allbook J este doar unul dintre numeroasele laptopuri oferite de acest brand și sunt destul de apreciate de utilizatori. Raportul calitate/preț este bun și veți vedea că excelează la multe capitole. Poate că lipsa tastaturii iluminate nu este un minus atât de mare cât timp nu lucrați pe el seara târziu.

Te-ar mai putea interesa