Allview A5 Smiley, telefon dual SIM

Allview e un brand românesc care vinde niște telefoane foarte bune, iar Allview A5 Smiley e un astfel de exemplu. Pe lângă faptul că vine cu sistem de operare Android are suport dual SIM așa încât să poți conecta două cartele la el. Nu trebuie neglijat nici faptul că are procesor dual core… ceea ce garantează că totul o să ruleze rapid pe el.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani noi primim un aparat care poate fi utilizat pentru multiple scopuri: cameră foto, video, mini calculator, telefon etc. Modelul de alături e unul negru, dar există și o variantă pe alb care e aceasta, fiind disponibilă la același preț.

Pe negru
Pe negru

Aspectele care contează cel mai mult pe partea hardware sunt ecranul de 4 inci cu rezoluție 480×800 pixeli, procesorul rapid cu două nuclee și capabilitatea de a filma HD. La capitolul soft are Android 4.2, iar ca antivirus are Bitdefender. Datorită sistemului o să puteți instala foarte multe aplicații care sunt disponibile în Android Market (Google Play).
Dacă telefoanele Nexus nu au suport pentru card, acest model vine cu suport pentru Micro SD de până la 32 de giga… așa încât să aveți mai multă memorie (cea de 4 giga nu e prea mult).

Ca plusuri sunt suportul pentru două cartele, că are un ecran mediu (textul va fi ușor de citit, iar telefonul va încăpea cu ușurință în buzunar) și că are procesor cu două nuclee. Pentru cei care ar vrea să folosească Skype ar trebuie să știe că acest model are două camere care facilitează astfel de convorbiri.
Minusurile sunt memoria internă mică (doar vreo 1GB din cei 4GB sunt utilizabili) și că nu are versiunea 4.4 a Android.

Dacă aveți o oarecare reticență în a alege produse marca Allview atunci trebuie știut că sunt produse de o calitate superioară. Acest model nu doar are o garanție de 2 ani, ci e unul achiziționat de multe persoane care sunt mulțumite de el.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Allview A5 Smiley, telefon dual SIM”

  1. Am acest model de vreo doua saptamani si sunt multumit de el… in mare parte. Poate ca nu ar fi stricat daca ar fi avut 1 GB RAM. Aplicatiile merge excelent, iar jocurile ruleaza fara sacadari… cel putin cele care le-am incercat eu.

Comentariile sunt închise.