Allview 58ATA6000, televizor cu Android 8

Allview 58ATA6000 este un smart TV al anului acesta care se evidenţiază prin prezenţa softului Android, a diagonalei de 147 centimetri şi a rezoluţiei 4k. E un televizor ok pentru a viziona emisiunile preferate precum şi pentru a vedea filme de pe stream (Netflix, Youtube).

E disponibil la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat aspectiv şi uşor de utilizat. Din poza de alături puteţi observa că a împrumutat elemente de design de la LG şi Star-Light.

Allview 58ATA6000

Păreri pro şi contra

Modelul Allview 58ATA6000 poate fi considerat un TV all in one deoarece are 4K, Chromecast, tuner digital, Google Assistant şi altele.
E o tendinţă ca noile televizoare să nu aibă dts, însă acesta nu a renunţat la aşa ceva şi din această cauză vom auzi sunetul din fişierele *.mkv.
Ecranul e unul foarte bun, nu datorită rezoluţiei 3840×2160 pixeli, ci faptului că are unghiuri de vizualizare ok de 176/176 grade.
Stă excelent pe partea de conectori cu wi-fi şi LAN integrate, două porturi USB şi trei HDMI. Dacă veţi să vedeţi posturi HD de la cablu atunci acest lucru e posibil datorită slotului CI+. Tunerul integrat e unul DVB C/T2/S2.
Consumul energetic e de 180W. Dumneavoastră decideţi dacă e puţin sau mult pentru un ecran de 147 centimetri (58 inci).
E un Android TV cu Google Play Store şi Google Play Games, iar din această cauză poate fi utilizat precum un telefon sau tabletă cu Android.
Sistemul de operare e unul nou şi stabil, oferind acces la o multitudine de servicii şi aplicaţii.

Verdict

Dacă vă interesează un aparat cu o diagonală mare utilizabil la vizionarea oricărui tip de conţinut atunci acest model ar fi recomandarea mea. Se evidenţiază cu softul nou precum şi cu caracteristicile tehnice foarte bune.
Despre brandul Allview trebuie spus că e unul Românesc cunoscut în special pentru tablete şi telefoane. Vindea şi în trecut televizoare de tip CRT, iar mai nou vinde televizoare LED precum acesta.

Te-ar mai putea interesa