Allview 49ATC5000, televizor 4K ieftin cu diagonală de peste 1 metru

Televizorul Allview 49ATC5000 a fost lansat recent motiv pentru care nu e atât de popular, însă cred că va deveni unul pentru că oferă caracteristici tehnice excelente. E vorba de un gadget cu cea mai bună rezoluție de pe piață care nu costă foarte mult și imaginea măsoară 128 cm în diagonală. Acest brand e cunoscut pentru telefoanele sale, dar văd că dorește să impresioneze și pe acest segment. Dacă nu aveți un brand favorit și nu vă doriți un Smart TV, acesta e alegerea următoare.

În living nu puteți pune orice televizor și nu trebuie să fie neapărat Smart, e de ajuns să aibă o rezoluție 4K și o diagonală peste 1 metru. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Gama 2018 impresionează la toate capitolele și se vede după dotările sale. Sistemul audio e unul dintre cele mai bune dar e loc de mai bine ținând cont că mai toate televizoarele sunt de 20W.

Lăsând la o parte rezoluția mare, vi se oferă chiar și unghiuri de vizibilitate generoase, dar să nu uităm nici de numărul mare de culori produse. Dacă nu puteți recepționa anumite posturi TV, slotul CI+ e alegerea perfectă, însă e contra-cost. Kitul de montare pentru perete nu îl găsiți în pachet dar pot exista promoții cu un astfel de accesoriu inclus.

Păreri pro și contra

Arată foarte bine iar dacă nu vă plac picioarele ori nu aveți spațiu pe mobilier, alegeți să-l puneți pe perete. E echipat cu un media player integrat decent cu funcție de înregistrare, tehnologie care reduce zgomotul digital, soundbar integrat cu o putere de 16W. Sunt și multe periferice care pot transforma TV-ul în unul Smart dacă doriți faceți acest lucru pe viitor. Nu sunt multe branduri cunoscute care oferă soluții la un așa preț.

Din păcate, Allview 49ATC5000 nu vine cu aplicația Netflix pentru că face parte dintr-o serie Smart însă poate îl folosi de pe PC sau de pe o consolă de jocuri. Furnizorii de cablu nu oferă posturi 4K, motiv pentru care noi trebuie să recurgem la diverse surse de pe internet.

Te-ar mai putea interesa