Allview 40ATC5000, televizor LED Full HD

Televizorul LED numit Allview 40ATC5000 e un model lansat recent și care cred că va fi popular în 2018. Acesta prezintă atât caracteristici bune, cât și tehnologii avansate pentru o experiență de vizionare decentă. Aici mă refer la următoarele: filtru Motion-adaptive comb (ajustează contrastul și culorile), Auto TimeShift (înregistrare TV), funcția Dynamic Contrast Enhancement (ideal pentru jocuri și filme de acțiune) etc. Acesta e un model mic, dar pot fi și variante 4K dacă bugetul vă permite mai mult.

Acest model arată foarte bine și mai sunt alte variante cu design similar, dar cu un brand diferit pe ele. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Face parte din gama 2018 și nu știu cât va fi disponibil pe piață, motiv pentru care ar trebuie să-l alegeți dacă nu ați găsit altul mai atractiv. Sunetul e puternic pentru o cameră nu foarte mare dar depinde și cât de tare vă place să setați sunetul. În general, nu e bine să măriți volumul foarte mult pentru că se pierde din calitate. Imaginea e bună indiferent unde v-ați afla în cameră pentru că unghiurile de vizionare sunt bune.

Poate fi folosit ca monitor pentru că are intrare PC, dar prin HDMI e mai ok deoarece veți folosi difuzoarele sale și nu un alt sistem audio. Cablul HDMI e un cablu audio-video care nu costă foarte mult și cele placate sunt ideale pentru că nu oxidează.

Păreri pro și contra

Media playerul integrat are nevoie de un stick USB pentru a putea înregistra sau reda fișierele media preferate. Acest televizor poate deveni unul Smart dacă conectați un media player extern Smart, cum ar fi Google Chromecast 2.0 (se conectează prin HDMI la TV). Acesta e cel mai popular media player cu streaming și care costă destul de puțin. Orice televizor FHD poate să-l folosească deoarece sunt cel puțin 2-3 porturi și cel de sus chiar are destule.

Allview 40ATC5000 e ceva diferit față de televizoarele clasice deoarece oferă o imagine mai bună dar și sunetul e puțin mai calitativ. Pentru o sonorizare mai puternică se poate conecta un sistem audio chiar și de PC, dar mai sunt și acele soundbar-uri elegante.

Te-ar mai putea interesa