Allview 32ATC5000, TV HD de 82 cm la preț imbatabil

Allview 32ATC5000 e un televizor scos pe piață la sfârșit de an 2018 și se evidențiază prin prețul mic și că are o diagonală mare de cca. 81 centimetri. De la început trebuie să vă spun că nu e un TV smart, dar are funcție de monitor, tuner HD și media player (pe USB).

Acest model vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care se prezintă bine din punct de vedere vizual și al caracteristicilor.
Din poza de alături se poate vedea că acest televizor are un aspect similar cu cel al televizoarelor Horizon și Starlight (poate că e fabricat tot în fabricile Vestel).

Allview 32ATC5000

Avantaje

Modelul Allview 32ATC5000 e unul cu o diagonală de 32 inci (81-82 centimetri) care se adresează persoanelor interesate de ceva cu rezoluție HD, capabil de vizionarea filmelor HD precum și a posturilor TV în format HD.
Tuner-ul integrat e unul de tip HD. Mai exact e unul dublu tip DVB C/T, dar în România o să vă fie de folos doar partea C. Evident că are Slot CI+.
La capitolul porturi totul e la superlativ deoarece are 3 HDMI-uri, 2 USB-uri și un port D-Sub.
Consumul de curent nu e deloc mare, fiind vorba despre 60W. Acest lucru se datorează tehnologiei LED.
Imaginea e una de calitate superioară deoarece vorbim despre rezoluție 1366×768 pixeli și unghiuri de vizualizare 176/176 grade (oarecum similare cu ale unui panel IPS).

Dezavantaje

Nu era rău dacă rezoluția era Full HD, adică 1920×1080 pixeli. În acest fel se puteau urmări filme Blu-ray.
Un alt dezavantaj ar fi faptul că softul nu e unul Smart, dar acest lucru nu e așa o mare problemă deoarece se poate conecta un laptop.

Concluzii

Modelul Allview 32ATC5000 e un televizor de la brandul Allview. Dacă în trecut erau cunoscuți pentru telefoane și tablete, acum sunt cunoscuți și pentru televizoare. Dacă îmi aduc bine aminte și în trecut comercializau televizoare cu tub catodic.

Te-ar mai putea interesa