Allview 24ATC5000, cel mai ieftin televizor Full HD

Televizorul Allview 24ATC5000 poate fi recomandat unui prieten deoarece are o diagonală generoasă și imagine 1080p. Cu alte cuvinte, are specificații bune pentru cât costă și ajungem la concluzia că e cel ma ieftin televizor Full HD de la ora actuală. Chiar dacă nu e foarte popular pentru că a fost lansat recent, va deveni destul de cunoscut și mulți dintre voi vă doriți să faceți o alegere de buget pentru că aveți de el într-o cameră nu foarte mare.

Merită să-l luați în considerare pentru că e un brand cu experiență în domeniul electronicelor și prețurile sunt foarte bune, după cum am menționat mai sus. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Face parte din gama 2018 și designul e cam același pe mai toate modelele lansate. Totuși, cele mai mari variante arată puțin mai bine deoarece fac parte dintr-un segment diferit.

Caracteristicile tehnice sunt bune și se observă ușor că nu discutăm de un ecran IPS ci unul modest. Oricum, pentru ce  va fi folosit chiar nu mai contează. Dacă îl veți folosi ca monitor atunci aș recomanda un televizor ceva mai scump. Tunerul TV echipat e bun, poate recepționa posturi HD și slotul CI+ poate decoda anumite canale TV, astfel nu mai e nevoie de acel receiver special cu telecomandă. Cardul CI+ e oferit de furnizorul de cablu și poate că nu e nevoie de el.

Păreri pro și contra

Ținând cont de specificațiile sale în acest buget, aș putea spune că nu aș avea ce să-i reproșez. Cu alte cuvinte, imaginea e clară și vă recomand să alegeți un conținut de calitate dacă vreți să scoateți în evidență mai bine rezoluție. Sunetul nu e cel mai puternic pentru această diagonală, dar poate fi de ajuns de cele mai multe ori că doar nu ascultați la muzică pe el. Are și un player media integrat și are funcția de înregistrare TV pentru a nu pierde nici un moment.

Allview 24ATC5000 e un gadget reușit și care merită luat pentru un dormitor sau bucătărie, pentru că în sufragerie e necesar poate chiar un model Smart.

Te-ar mai putea interesa