Alizee AW12IG1, AC Inverter cu 12000 BTU și mod turbo

Alizee AW12IG1 e un aparat de aer condiționat cu o capacitate de 12000 Btu și cu inverter. Se adresează celora care vor să răcească o încăpere de până la 22 metri pătrați cu un consum mic de curent. Consumul redus de electricitate se datorează compresorului Inverter și diferitelor moduri de funcționare.

Aparatul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe banii aceștia primim un aparat care vine cu diferite moduri de funcționare, un nivel de zgomot scăzut și care poate acoperi o suprafață mare.


Caracteristici

Aparatul de aer condiționat Alizee AW12IG1 e unul al anului 2017 care integrează caracteristici specifice acestui an, adică un design anti-mucegai, auto restart, mod turbo, mod noapte și funcționare silențioasă.
Se recomandă utilizarea sa pentru casă întrucât are o capacitate de 12000 Btu care e suficientă pentru 22 mp.
Nivelul de zgomot al aparatului e unul redus, dar depinde și de ce treaptă alegeți în sensul că are 4 trepte, iar prima e cea mai silențioasă.
Filtrul e unul ok, fiind vorba despre unul lavabil. Unitatea interioară are un design nou care permite ca filtrele să fie menținute uscate, iar din această cauză nu apare mucegaiul.
Funcționează la fel de bine la încălzire precum la răcire deoarece la încălzire viteza ventilatorului e controlată de temperatura compresorului. În acest fel ventilatorul va porni numai când compresorul e suficient încălzit.
Are și o telecomandă ușor de folosit, fiind dotată cu buton I Feel pentru a lua temperatura la utilizator.

Avantaje

Pentru achiziția acestui model ar fi aspectul plăcut, că nu costă prea mult, capacitatea mare, consumul de curent redus, că e silențios și că are multe funcții.
Singurul dezavantaj ar fi că nu are wireless așa încât să poată fi controlat prin telefon ori de la distanță.

Concluzie

AC-ul de față se adresează persoanelor care vor un aparat care să le facă o temperatură optimă pe timp de vară sau iarnă.
Brandul Alizee e unul cunoscut pe piața românească, fiind prezent pe piață de vreo câțiva ani, iar cumpărătorii sunt mulțumiți per ansamblu.
Fiabilitatea aparatului e una ok, aparatul având o garanție de 2 ani extensibilă la mai mult (3 sau 4 ani).

Trebuie să vin cu completarea că modelul acesta a fost înlocuit de Aw12h1.

Te-ar mai putea interesa