Alizee AW12GR, AC cu kit de instalare și filtru lavabil

Alizee AW12GR este un aparat de aer condiționat al anului 2018 care se evidențiază cu o capacitate mare de 12000 Btu, consum energetic redus și un filtru ușor de întreținut (deoarece e lavabil).

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe banii aceștia primim un aparat care arată bin și are o fiabilitate bună (garanția standard fiind de 2 ani, dar poate fi extinsă la 3 sau 4 ani).


Avantaje

E doatat cu facilități premium printre care se numără Auto Restart, butonul Turbo, modul Sleep, I Feel și altele.
Funcția Auto Restart presupune că atunci când se ia curentul aparatul va reveni la setările anterioare. În acest fel aparatul e unul care e ușor de folosit.
Cu butonul Turbo acest model e unul care mărește fluxul de aer și în acest fel se atinge temperatura dorită în cel mai scurt timp.
Pentru noapte acest aparat are modul Sleep care ajută la o economie mai bună de curent precum și la odihnă.
Aparatul are un senzor de temperatură pe telecomandă prin intermediul funcției I Feel, iar în acest fel temperatura e constantă în zona unde e telecomanda, adică în jurul utilizatorului.
Capacitatea de 12000 Btu îi asigură capabilitatea de a acoperi o suprafață de 23mp cu un consum energetc scăzut.
Acest consum scăzut de electricitate se datorează faptului că aparatul are inverter și un consum de 120-1400W. Astfel, are și eficeință energetică A++.
Pe partea de zgomot nu aș putea spune că e un aparat gălăgios întrucât unitatea externă are 52db, iar cea internă are 28-42dB. Valorile unității interioare depind de programul ales precum și de treapta de viteză.

Dezavantaje

Brandul Alizee e mai puțin cunoscut. Din această cauză trebuie să vă spun că e vorba despre unul prezent pe piața din România de vreo 2 ani, iar principalele produse comercializate sunt aparatele de aer condiționat.

Concluzii

Aparatul Alizee AW12GR se adresează persoanelor interesate de ceva ieftin și care să aibă o multitudine de facilități utile. Având kit de instalare inclus vă scutește și de ceva bani când vine vorba de instalare. Dacă nu știți cu cine instalați acest aparat atunci aveți aici câteva recomandări.

Te-ar mai putea interesa